U15-landsholdet spiller sig overlegent i finalen ved 8 Nations 2019
Lasse Kjær Hansen - 21-02-2019 17:02:05

Det danske U15-landshold vinder sine to første opgør stort ved den internationale holdturnering 8 Nations i hollandske Haarlem. Selvom det unge mandskab har en gruppespilskamp tilbage, er danskerne allerede garanteret en plads i finalen. – Spillerne har leveret en positiv, men også forventelig indsats hidtil, lyder det fra U15-gruppetræner Thomas Nielsen.

9-0 og 7-2.

Så selvsikkert har det danske U15-landshold lagt fra kaj i holdturneringen 8 Nations, som spilles i Haarlem, Holland, torsdag og fredag.

Dermed har danskerne allerede vundet gruppespillet og sikret sig en plads i finalen, selv om de fortsat har en kamp resterende i gruppespillet.

- Vi er rigtig tilfredse. Spillerne har leveret en koncentreret indsats og arbejdet godt med at møde boldene højt. Det været to positive, men også forventelige kampresultater, vi har haft indtil videre, siger gruppetræner Thomas Nielsen. 

Få overblik over den danske U15-landsholdstrup her.

Første kampsejr kom i hus torsdag formiddag i opgøret med Schweiz, som ikke fik et eneste ben til jorden i kampen mod de stærke unge danskere.

- Der var bare en ren klasseforskel i kampen mod Schweiz. Dem skal vi slå stort, og det gør vi, siger Thomas Nielsen.

Efterfølgende stod England for tur. To individuelle sejre lykkedes det dem at hente mod Danmark, som tog de resterende syv kampe – dog ikke fuldkommen gnidningsfrit.

- Godt nok vinder vi 7-2, men det kunne godt være blevet en tæt affære. Navnlig William Abildtrups tresætssejr i anden herresingle gør dog udslaget og bliver afgørende for kampens udfald. Derudover synes jeg, at vi vinder de kampe, vi skal, lyder det fra Thomas Nielsen.

Læs også: Danmark vinder EM for blandede hold for 17. gang.

Torsdag aften spiller U15-landsholdet sin sidste gruppespilskamp, som ifølge gruppetræneren skal vindes – også selvom holdet allerede er videre til finalen.

I sidste gruppespilskamp møder danskerne det svenske U15-landshold, som endnu ikke har taget nogle point i turneringen.

Fredag hedder finalemodstanderne enten Tyskland eller Frankrig, og oven på den skydes den individuelle turnering i gang lørdag til og med søndag.

Vi følger naturligvis de unge stjerners videre færd!

Læs også: Finaleoverblik fra FZ FORZA/RSL DM 2019.

 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Sportschefen: Overordnet et godkendt dansk Sudirman Cup
Danmark led et skuffende nederlag imod England, kom rygende stærkt igen imod Indonesien og gjorde en god figur imod Kina ved Sudirman Cup 20...
Topseedede Kina sender Danmark ud: - Bredden blev afgørende
På trods af en brav indsats fra de danske spillere taber Danmark 1-3 til Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019. Dermed er Danmark ude af...
BadmintonPeople bliver til BadmintonPlayer
Badminton Danmarks turneringssystem BadmintonPeople ændrer navn og websideadresse. Fra 5. juni samles al konkurrenceaktivitet på www.badmint...
Mægtig mundfuld venter Danmark i kvartfinaleopgør med hjemmebanefavorit
Torsdag klokken 12.00 står Danmark over for Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019 på de topseedede modstanderes hjemmebane. Det er aldri...
Danmark slår Indonesien og er i kvartfinalen: - Jeg er stolt over spillerne
Danmark rejser sig oven på mandagens skuffelse over nederlaget til England og leverer overraskende den nødvendige vare imod Indonesien. Med ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os