Badmintonphoto
De sidste to semifinalister i Badmintonligaen er fundet
Jade Wittenkamp - 11-02-2019 22:09:31

Semifinalepladser var på spil i aftenens runde af Badmintonligaen, hvor Vendsyssel og Team Skælskør-Slagelse endte med at smashe, svede og fighte sig til sejr og de fornemme pladser. 

De sidste to semifinalister, der skal spille om medaljer af fineste karat mod Greve og Solrød Strand, er fundet, men aftenens kvartfinaler bød på to yderligheder: En sikker sejr og en gyser. 

I en gentagelse af sidste års finale mellem Skovshoved og Team Skælskør-Slagelse trak spændingen ud til sidste kamp i Skælskør Badminton Center med tresætskampe over næsten hele linjen. 

Men kvartfinaleballet undgik at gå i Golden Set, da danmarksmesteren i damesingle Line Kjærsfeldt lukkede festen med en sikker sejr over Amalie Hertz med 23-21, 21-10. Holdkampen endte dermed med 4-2, og TSS er i semifinalen.


Til stor kontrast jublede de hurtigt i Nordjylland efter blot fire kampe, hvor Vendsyssel sikrede semifinalepladsen med stillingen 4-0 over Aarhus AB. 

Victor Svendsen bidrog til sejren, da han spillede en tæt neglebider af en herresingle mod den nykårede danmarksmester Anders Antonsen. Nordjyden vandt med 23-21, 19-21, 21-19.


I ligakvalifikationsspillet var Odense OBK presset til yderste mandat af Lillerød. Odense OBK måtte rejse tilbage over bæltet med et nederlag på 2-4. Yderst sikkert tog Værløse til gengæld en sejr på hjemmebane over Langhøj med 5-1.

Opgøret mellem Højbjerg og Gentofte endte 4-2, hvor den nykårede Årets Badmintonspiller hjalp til sejren. Anders Skaarup/Jesper Toft vandt nemlig en tæt kamp over Scott Evans/Frederik Colberg med 18-21, 21-16, 21-19. 


Der spilles Ligakvalifikationsspil igen mandag den 18. februar kl. 19. Semifinaler og endnu en omgang Ligakvalifikationsspil spilles tirsdag den 19. marts kl. 19! 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Sikker sejr sender Danmark i finalen ved EM for blandede hold
Kun tre kampe var nødvendige for at sikre Danmark finalepladsen ved EM for blandede hold. Mia Blichfeldt gjorde stillingen til 3-0 over Holl...
Sådan stiller Danmark op i semifinalen ved EM for blandede hold
Kampen om medaljer af fineste karat sættes i dag ind, når Danmark møder Holland i semifinalen ved EM for blandede hold kl. 14.00. Det er and...
Første 5-0-sejr til Danmark på hjemmebane
For første gang ved EM for blandede hold 2019 vandt Danmark 5-0. Det skete i Gruppe 1’s sidste kamp mod Spanien. I morgen venter Holland i s...
Holdopstilling: Tre nye danskere klar til EM for blandede hold
Rasmus Gemke, David Daugaard og Julie Dawall Jakobsen spiller alle deres første kamp ved EM for blandede hold på hjemmebane. Det gør de i af...
Danmark er i semifinalen ved EM for blandede hold
Med en 4-1-sejr over Holland i Gruppe 1 er Danmark allerede sikret en plads i semifinalerne ved EM for blandede hold på hjemmebane. Men før...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os