Badmintonphoto
Danmark bliver vært for EM for blandede hold 2019
Lasse Kjær Hansen - 20-10-2018 09:59:57

Badminton Danmark skal agere vært for EM for blandede hold 2019, som skal afholdes på Frederiksberg. Både Badminton Danmark og Badminton Europe ser frem til mesterskaberne, der ifølge direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen, er med til at styrke forbundets vision om at blive et badminton-power house.

For tredje gang i historien skal Badminton Danmark agere vært for EM for blandede hold, der i februar vil blive afviklet på Frederiksberg, hvor Europas otte bedste landshold tørner sammen i kampen om mesterskabstitlen.  

Hos direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen, var der ingen tvivl om, hvad svaret skulle være, da muligheden for at blive vært for mesterskabet opstod.  

- Da vi fik muligheden for at blive vært for EM for blandede hold 2019, sagde vi naturligvis ja. Badminton Danmarks ambition er at være et badminton-power house, og vi vil til hver en tid værdsætte at agere vært for turneringer og mesterskaber for de bedste spillere. At stå for kæmpe events som et europæisk mesterskab er netop en af de måder, hvorpå vi kan styrke vores vision om at blive et power house, siger Bo Jensen. 

En sikker vært
Efter at have afholdt de europæiske mesterskaber for blandede hold i 1996 og i 2008 er de nu tilbage på dansk grund, og det glæder generalsekretær i Badminton Europe, Brian Agerbak, at Badminton Danmark skal arrangere den store event.

- Vi er meget glade for, at Badminton Danmark er vært for mesterskaberne. Vi føler os altid sikre på, at vi får en velorganiseret event, når Badminton Danmark er arrangør, siger Brian Agerbak og tilføjer.

- I og med mesterskaberne afholdes på Frederiksberg, forventer vi også, at det kommer til at gå stærkt med billetsalget. Vi er i den grad spændte, siger generalsekretæren. 

Tidligere har flere landshold end otte kunnet deltage i mesterskaberne, men ved det kommende bliver det udelukkende de otte bedste af slagsen, der er med, forklarer Brian Agerbak. 

- Det er første gang, at vi afholder disse mesterskaber med kun de otte bedste hold i Europa. Jeg er helt overbevist om, at vi vil få adskillige kvalitetskampe at se, og at vi kommer til at opleve en fremragende stemning, siger Brian Agerbak. 

De europæiske mesterskaber for blandede hold 2019 spilles fra 11.-17. februar 2019.

Fakta
Seneste vindere:
2015 og 2017: Danmark
2013: Tyskland
1996-2011: Danmark

- Mesterskaberne spilles hvert andet år. 
- Flest titler: Danmark (16).
- Podiet 2017: Danmark (guld), Rusland (sølv), Tyskland og England (bronze). 
- Danmark er kvalificeret til mesterskaberne i 2019.
- Syv nationer bliver del af turneringen gennem kvalifikation, som spilles fra 6.-9. december 2018.


For yderligere informationer venligst kontakt: 
Jonas Kildegaard Rasmussen, kommunikationsansvarlig, Badminton Danmark: +45 27 85 36 42
Rasmus Bech, kommunikationsansvarlig Badminton Europe: + 22 12 80 44  

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Nu kan du læse RSL/FZ FORZA DM Ungdom 2019 Badminton Magazine
Selv om der går lidt endnu, inden mesterskaberne skydes i gang, kan vi allerede nu præsentere vores RSL/FZ FORZA DM Ungdom 2019 Badminton Ma...
Ét gyldent sæt kan blive altafgørende i aftenens Ligakvalifikation
Der venter et topbrag i næstsidste runde af Ligakvalifikationen, som spilles i aften. Her møder de to mastodonthold, Højbjerg og Værløse, hi...
Matchfixing og betting-adfærd: Bliv klogere på Badminton Danmarks politik og praksis på området
Matchfixing og uetisk betting-adfærd er hverken lovligt eller i orden. Derfor holder Badminton Danmark løbende fokus på at oplyse spillere, ...
Gylden runde i Ligakvalifikationen sikrer Højbjerg og Værløse topplaceringer
Tre intense opgør med to af dem afgjort i hver sit Golden Set var, hvad en flammende fjerde runde af Ligakvalifikationen bød på torsdag afte...
Årets femte og sidste talentpriskandidat: Lennart Engler
I tæt på 30 år har Lennart Engler været badmintontræner, men han er ingenlunde stoppet med at udvikle hverken sig selv, sine spillere eller ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os