Badmintonphoto
Danmark bliver vært for EM for blandede hold 2019
Lasse Kjær Hansen - 20-10-2018 09:59:57

Badminton Danmark skal agere vært for EM for blandede hold 2019, som skal afholdes på Frederiksberg. Både Badminton Danmark og Badminton Europe ser frem til mesterskaberne, der ifølge direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen, er med til at styrke forbundets vision om at blive et badminton-power house.

For tredje gang i historien skal Badminton Danmark agere vært for EM for blandede hold, der i februar vil blive afviklet på Frederiksberg, hvor Europas otte bedste landshold tørner sammen i kampen om mesterskabstitlen.  

Hos direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen, var der ingen tvivl om, hvad svaret skulle være, da muligheden for at blive vært for mesterskabet opstod.  

- Da vi fik muligheden for at blive vært for EM for blandede hold 2019, sagde vi naturligvis ja. Badminton Danmarks ambition er at være et badminton-power house, og vi vil til hver en tid værdsætte at agere vært for turneringer og mesterskaber for de bedste spillere. At stå for kæmpe events som et europæisk mesterskab er netop en af de måder, hvorpå vi kan styrke vores vision om at blive et power house, siger Bo Jensen. 

En sikker vært
Efter at have afholdt de europæiske mesterskaber for blandede hold i 1996 og i 2008 er de nu tilbage på dansk grund, og det glæder generalsekretær i Badminton Europe, Brian Agerbak, at Badminton Danmark skal arrangere den store event.

- Vi er meget glade for, at Badminton Danmark er vært for mesterskaberne. Vi føler os altid sikre på, at vi får en velorganiseret event, når Badminton Danmark er arrangør, siger Brian Agerbak og tilføjer.

- I og med mesterskaberne afholdes på Frederiksberg, forventer vi også, at det kommer til at gå stærkt med billetsalget. Vi er i den grad spændte, siger generalsekretæren. 

Tidligere har flere landshold end otte kunnet deltage i mesterskaberne, men ved det kommende bliver det udelukkende de otte bedste af slagsen, der er med, forklarer Brian Agerbak. 

- Det er første gang, at vi afholder disse mesterskaber med kun de otte bedste hold i Europa. Jeg er helt overbevist om, at vi vil få adskillige kvalitetskampe at se, og at vi kommer til at opleve en fremragende stemning, siger Brian Agerbak. 

De europæiske mesterskaber for blandede hold 2019 spilles fra 11.-17. februar 2019.

Fakta
Seneste vindere:
2015 og 2017: Danmark
2013: Tyskland
1996-2011: Danmark

- Mesterskaberne spilles hvert andet år. 
- Flest titler: Danmark (16).
- Podiet 2017: Danmark (guld), Rusland (sølv), Tyskland og England (bronze). 
- Danmark er kvalificeret til mesterskaberne i 2019.
- Syv nationer bliver del af turneringen gennem kvalifikation, som spilles fra 6.-9. december 2018.


For yderligere informationer venligst kontakt: 
Jonas Kildegaard Rasmussen, kommunikationsansvarlig, Badminton Danmark: +45 27 85 36 42
Rasmus Bech, kommunikationsansvarlig Badminton Europe: + 22 12 80 44  

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Sportschefen: Overordnet et godkendt dansk Sudirman Cup
Danmark led et skuffende nederlag imod England, kom rygende stærkt igen imod Indonesien og gjorde en god figur imod Kina ved Sudirman Cup 20...
Topseedede Kina sender Danmark ud: - Bredden blev afgørende
På trods af en brav indsats fra de danske spillere taber Danmark 1-3 til Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019. Dermed er Danmark ude af...
BadmintonPeople bliver til BadmintonPlayer
Badminton Danmarks turneringssystem BadmintonPeople ændrer navn og websideadresse. Fra 5. juni samles al konkurrenceaktivitet på www.badmint...
Mægtig mundfuld venter Danmark i kvartfinaleopgør med hjemmebanefavorit
Torsdag klokken 12.00 står Danmark over for Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019 på de topseedede modstanderes hjemmebane. Det er aldri...
Danmark slår Indonesien og er i kvartfinalen: - Jeg er stolt over spillerne
Danmark rejser sig oven på mandagens skuffelse over nederlaget til England og leverer overraskende den nødvendige vare imod Indonesien. Med ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os