Badminton Danmark
Semifinalen blev desværre endestationen for U19-landsholdet ved UEM
Dato: 10-04-2017 22:25
Publiceret af : Jonas Rasmussen
Det blev desværre til et nederlag på 1-3 til Rusland i semifinalen ved Ungdoms Europamesterskaberne for det danske U19-landshold, som dermed vandt bronze.

Med en sejr på 3-2 over Polen i formiddagens kvartfinale, skulle det danske U19-landshold forsøge at sikre sig en plads i finalen ved at slå Rusland i semifinalen. Det lykkedes desværre ikke, da det blev til et nederlag på 1-3. 

- Jeg kunne godt have set, at vi kunne have vundet den, men jeg kunne også have set, at vi kunne tabe den. Heldet var ikke med os i dag, og der var en række kendelser, som ikke gik vores vej, siger U19-landstræner Rikke Siegemund, der ærgrer sig over, at det ikke blev til en sejr i herresinglen. 

- Vi skulle have vundet herresingle. Mads (Thøgersen, red.) spiller rigtig fint, men det smuldrer lidt for ham, og så gik det rigtig stærkt, hvor han taber 11 point i træk. Han spillede godt i morges og her til eftermiddag, men det gik bare ikke hans vej i dag. Herredoublen kom godt igen i andet sæt, men i tredje sæt kom de hurtigt bagud, og så var løbet kørt, siger Rikke Siegemund. 


Danmark ender med at tage en bronzemedalje med hjem fra UEM i Frankrig, og det er en lidt blandet følelse, landstræneren står med her efterfølgende. 

- Jeg vidste, vi ville få det svært i mange kampe, og der har været en del tætte kampe. Overordnet er jeg tilfreds, og jeg er tilfreds med det, som spillerne har leveret. De har prøvet og gjort deres bedste, men vi må også konstatere, at der er mange gode hold, og vi mangler lige vores allerbedste spillere. Det er lidt en blandet følelse, for vi ville rigtig gerne have haft en finaleplads, siger Rikke Siegemund. 

Finalen kommer til at stå mellem Rusland og Frankrig. Værterne slog England i semifinalen med 3-0, og bliver af Rikke Siegemund betegnet som det absolut bedste hold ved UEM.

I morgen begynder den individuelle turnering, hvor Danmark naturligvis også stiller spillere til start. Den individuelle turnering begynder med mixeddoublerne, og her spiller Paw Eriksen/Freja Ravn mod tyske Daniel Hess/Annika Schreiber mens Daniel Lundgaard/Amalie Magelund møder Niks Podosinoviks/Una Berga fra Letland. 


Flere nyheder
Læs flere aktuelle nyheder, klik her 

Læs nyheder fra arkivet, klik her 


Sponsorer

 

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
Dk-2605 Brøndby

Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
Hovednummer:
70 60 50 76

Nyheder

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011

Leder du efter?

Cookies