Allan Høgholm, Badminton Danmark
Skade forhindrer Alexandra Bøje i Sudirman Cup-debut
Lasse Kjær hansen - 14-05-2019 14:00:30

En ribbensskade afholder desværre Alexandra Bøje fra at spille Sudirman Cup 2019 i Kina. Der udtages ingen erstatning for Alexandra Bøje.

Når det danske landshold onsdag drager mod Nanning i Kina for at repræsentere de rød-hvide faner ved Sudirman Cup 2019, bliver det desværre uden Alexandra Bøje i truppen.

Den 19-årige doublespiller, som ellers var udtaget til holdet, er blevet bremset af en skade, som forhindrer hende i at spille.

Det forklarer Badminton Danmarks sportschef, Jens Meibom.

- Alexandra har pådraget sig en overbelastningsskade i sit ribben, som har givet hende problemer med at træne de seneste uger, og som stadig kræver genoptræning, før hun bliver helt spilleklar. Det er selvfølgelig super ærgerligt, at vi ikke kommer til at kunne gøre brug af Alexandra på holdet, og med tanke på sidste års Uber Cup, hvor Alexandra tilsvarende blev afholdt fra at deltage, dengang grundet blindtarmsbetændelse, er vi i denne forbindelse ekstra ærgerlige på hendes vegne, siger Jens Meibom.

Alexandra Bøje stod over for sin Sudirman Cup-debut for det danske landshold, og derfor er ærgrelsen da i den grad også til at tage og føle på hos det unge stortalent.

- Jeg havde set rigtig meget frem til at skulle spille min første Sudirman Cup, så jeg er selvfølgelig vildt ærgerlig over, at det ikke bliver i denne omgang, siger Alexandra Bøje, som retter blikket fremad.

- Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at gøre alt, hvad kan jeg i den kommende tid for at blive helt oven på igen fysisk og 100 procent klar til de turneringer, som venter henover sommeren. Det er dem, jeg ser frem mod nu, siger hun.

Badminton Danmarks sportslige ledelse har valgt ikke at udtage nogen erstatning for Alexandra Bøje.

Det danske landshold, som onsdag drager til Kina, består dermed af:

Herrer:
Viktor Axelsen, Odense OBK
Anders Antonsen, Aarhus AB
Kim Astrup, Team Skælskør-Slagelse
Anders Skaarup, Højbjerg
Mathias Boe, Odense OBK
Mathias Christiansen, Greve
Niclas Nøhr, Solrød Strand (Sudirman Cup-debutant)

Damer:
Mia Blichfeldt, Solrød Strand
Line Kjærsfeldt, Team Skælskør-Slagelse
Sara Thygesen, Skovshoved
Maiken Fruergaard, Solrød Strand
Rikke Søby, Greve (Sudirman Cup-debutant)

Danmark spiller første kamp ved Sudirman Cup mandag klokken 12.00, dansk tid, imod England. Andet gruppeopgør står med Indonesien, som de danske stjerner møder på samme klokkeslæt onsdag. Begge kampe kan ses på TV 2 Sport.



 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Sportschefen: Overordnet et godkendt dansk Sudirman Cup
Danmark led et skuffende nederlag imod England, kom rygende stærkt igen imod Indonesien og gjorde en god figur imod Kina ved Sudirman Cup 20...
Topseedede Kina sender Danmark ud: - Bredden blev afgørende
På trods af en brav indsats fra de danske spillere taber Danmark 1-3 til Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019. Dermed er Danmark ude af...
BadmintonPeople bliver til BadmintonPlayer
Badminton Danmarks turneringssystem BadmintonPeople ændrer navn og websideadresse. Fra 5. juni samles al konkurrenceaktivitet på www.badmint...
Mægtig mundfuld venter Danmark i kvartfinaleopgør med hjemmebanefavorit
Torsdag klokken 12.00 står Danmark over for Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019 på de topseedede modstanderes hjemmebane. Det er aldri...
Danmark slår Indonesien og er i kvartfinalen: - Jeg er stolt over spillerne
Danmark rejser sig oven på mandagens skuffelse over nederlaget til England og leverer overraskende den nødvendige vare imod Indonesien. Med ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os