Hovedtemaerne fra Repræsentantskabsmødet
Jade Wittenkamp - 11-05-2019 07:57:04

Endnu en gang afholdt Badminton Danmark og DGI Badmintons Landsledelsesmøde sammen. Det skete som et tillæg til dagens Badmintonforum-program. 

Politik og organisation skal der også være plads til på en dag fyldt med faglig inspiration og sparring, som Badmintonforum har været fuld af. Derfor blev DGI Badmintons Landsledelsesmøde og Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 2019 afholdt sammen lørdag eftermiddag.

- Vi kommer til at holde repræsentantskabsmødet og landsledelsesmødet fremover, fordi vi har så meget samarbejde til dagligt, så hvorfor skal vi så ikke også mødes på det politiske plan og vise vores politik udadtil, selvom vi er to ret forskellige organisationer. Så afholdelsen sammen skal fortsætte, det er helt sikkert, sagde en tilfreds René Toft, formand for Badminton Danmark, efter mødet.

Temaerne for DGI Badmintons Landsledelsesmøde og formandens beretning var medlemsudvikling og kontingent for mindre klubber. Og så gjaldt det ellers valg til DGI’s badmintonledelse, hvor DGI Badmintons formand Preben Buchholtz og turneringsansvarlig Arne Tophøj blev genvalgt. 


Hernæst overtog Badminton Danmark scenen på deres Repræsentantskabsmøde 2019. Mødet lagde ud med beretninger, hvor formand René Toft adresserede medlemstal og -udvikling samt forhandlingen om landsholdsaftalen i slutningen af 2018. 

- Overordnet har hovedtemaerne for det her møde været udvikling af klubber og de såkaldte netværksklubber, debat om trænerlicens og brug af dommere i 1. division, sagde formanden for Badminton Danmark.

Flere kvinder i badmintonsporten og diskussion om en trænerlicens kom også til debat og på dagsordenen, da Kenneth Larsen, eliteansvarlig og medlem af hovedbestyrelsen, tog ordet. 


Til hovedbestyrelsen stod den udelukkende på genvalg, hvor næstformand Jens Dall-Hansen blev genvalgt for perioden 2019-2022, mens holdturneringsansvarlig Karsten W. Hansen og udviklings- og breddeansvarlig Martin Andersen begge blev genvalgt for perioden 2019-2021.

Tak til alle for deres deltagelse og engagement i repræsentantskabsmødet og badmintonledelsesmødet for henholdsvis Badminton Danmark og DGI Badminton!


 

LÆS OGSÅ

Kinas bredde gjorde udslaget i Sudirman-kvartfinale
På trods af en brav indsats fra de danske spillere taber Danmark 1-3 til Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019. Dermed er Danmark ude af...
Søby: Landsholdet er noget jeg altid har drømt om
At spille for det danske landshold er noget ganske særligt. Derfor betyder det også meget at få lov til at spille i de rød-hvide farver. Det...
Oplev de største stjerner på dansk grund
Skal du med til Danmarks største internationale badmintonfest? Så er det nu, du skal ud af fjerene, for billetsalget til DANISA DENMARK OPEN...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os