Lars Møller, Badminton Danmark
TSS vinder RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019!
Jade Wittenkamp - 22-04-2019 21:22:19

For første gang siden 2014 løftede Team Skælskør-Slagelse her til aften trofæet som danske mestre for hold, da de slog grundspilsvinderne Greve med 4-2 i RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019.

En bomstille hal, der pludselig fyldes med øredøvende jubel. Sådan lød det i de tætpakkede Frederiksberghallerne fuld af larmende støtter, da TSS’ Marc Caljouw sikrede mesterskabet med 4-2 over Greve. Det er første gang efter to år i træk med tabte finaler.

Hør TSS-træner Steen Pedersens reaktion efter sejren:

Greve-spilleren Dey Subhankar var stærkt presset i første herresingle, han skulle nemlig vinde over Caljouw for at tvinge holdkampen i Golden Set-afgørelse. Men TSS’eren havde kolde nerver, og han tog sejren og titlen til TSS med en spændende slutning på 21-18, 22-20.


Vejen var ellers lagt ud for Greve i starten af holdkampen. Deres kvinder viste sig skarpere end de vestsjællandske, i damesingle tog Michelle Skødstrup først med sikker ketcher en sejr til Greve over TSS’ erstatning for Line Kjærsfeldt, Vanessa Clausen, med 21-4, 21-6.

Hør hvad den unge Greve-spiller havde at sige om sejren lige her:

Også den grevegensiske damedouble Rikke Søby Hansen/Amalie Magelund Krogh gav de fremmødte Greve-støtter noget at juble over. De slog Amanda Högström/Olga Morozova uden meget slinger i valsen med 21-9, 21-12, og sendte Greve foran med 2-0.


Men herfra gik det kun en vej – mod Team Skælskør-Slagelse. Mixeddoublen Frederik Søgaard/Selena Piek sikrede sig først, at det ikke udelukkende blev et Greve-show, da de slog Ditte Søby Hansen/Anders Kristiansen sikkert med 21-16, 21-14. Stillingen var dermed 2-1 til Greve.

Hør her hvad Frederik Søgaard havde at sige om reduceringen:

Kim Astrup/Søren Gravholt forblev ubesejrede sammen, da de slog Greves Mathias Christiansen/David Daugaard med 21-19, 21-15. Astrup har været i Ligafinalen fire gange før uden at vinde sin egen kamp, så i dag blev femte gang lykkens gang. 


Kim Astrup siger "det er en stor ære at løfte pokalen" - hør mere om sejren her:


Anders Kristiansen var "drønærgerlig" efter nederlaget, hør sølvtagerens reaktion:


Jublen var stor i TSS-lejren, da anden herresingle Toby Penty holdte nerverne kolde og lukkede kampen mod Greves Kalle Koljonen med 21-10, 18-21, 21-17, således var TSS foran med 3-2.

Og så var banen ellers ryddet for Marc Caljouw i første herresingle, der blev offer for sejrs-bunke, da titlen blev vundet hjem til Team Skælskør-Slagelse, og holdet løb på banen i ekstatisk jubel.

Stort tillykke til Team Skælskør-Slagelse med titlen som Danmarks bedst hold 2019!


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Sportschefen: Overordnet et godkendt dansk Sudirman Cup
Danmark led et skuffende nederlag imod England, kom rygende stærkt igen imod Indonesien og gjorde en god figur imod Kina ved Sudirman Cup 20...
Topseedede Kina sender Danmark ud: - Bredden blev afgørende
På trods af en brav indsats fra de danske spillere taber Danmark 1-3 til Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019. Dermed er Danmark ude af...
BadmintonPeople bliver til BadmintonPlayer
Badminton Danmarks turneringssystem BadmintonPeople ændrer navn og websideadresse. Fra 5. juni samles al konkurrenceaktivitet på www.badmint...
Mægtig mundfuld venter Danmark i kvartfinaleopgør med hjemmebanefavorit
Torsdag klokken 12.00 står Danmark over for Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019 på de topseedede modstanderes hjemmebane. Det er aldri...
Danmark slår Indonesien og er i kvartfinalen: - Jeg er stolt over spillerne
Danmark rejser sig oven på mandagens skuffelse over nederlaget til England og leverer overraskende den nødvendige vare imod Indonesien. Med ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os