Allan Høgholm, Badminton Danmark
Højbjerg vinder Ligakvalifikationen
Lasse Kjær Hansen - 15-04-2019 22:42:08

Med en sejr på 4-2 over Odense OBK i sidste runde af Ligakvalifikationen sikrer Højbjerg sig førstepladsen foran Værløse, der ender som toer. Både Værløse og Højbjerg forbliver således i Badmintonligaen. 

Skal du med til årets sidste og største brag i Badmintonligaen? Køb din billet til RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 her. 

Der herskede forud for sidste runde af Ligakvalifikation ingen tvivl om, hvilke to hold der skulle ende i toppen og dermed kvalificere sig til Badmintonligaen næste sæson. 

Både Værløse og Højberg havde nemlig sikret sig så mange point i de første fire runder, at ingen af de øvrige hold i Ligakvalifikationen ville kunne nå dem, uanset udfaldet af kampene i sidste runde. 

Dermed var det udelukkende placeringerne og prestigen, som var på spil for de to tophold såvel som de øvrige hold i Ligakvalifikationen mandag aften. 

Her blev det Højbjerg, som løb med æren og sejren i Ligakvalifikationen efter en kampsejr på 4-2 over Odense OBK, som omvendt slutter sidst. 

Højbjergs triumf blev bragt til veje af sejre fra Mathias Bay-Smidt/Alexandra Bøje, Amalie Schulz, Kara Rajarajan samt Anders Skaarup/Mads Muurholm i en holdkamp udelukkende bestående af tosætskampe.  

Læs også: Sidste runde af Ligakvalifikationen: Uden Langhøj og med top mod bund-opgør. 

Anderledes blev opgøret mellem Værløse og Gentofte, som skulle afgøres i et Golden Set efter hele fem tresætskampe og en enkelt tosætter. 

Mindre neglebidende blev det ikke i det afgørende sæt, som stod mellem Line Christophersen og Julie Dawall. I sidste ende blev det Christophersen, som sikrede Gentofte sejren med cifrene 24-22. 

Dermed lander Gentofte samlet set på en tredjeplads i Ligakvalifikationen, mens Værløse bevarer den andenplads, de besad før aftenens kamp.  

Køb billet til RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 her. 

Det tredje opgør i Ligakvalifikationens sidste runde skulle have stået mellem Lillerød og Langhøj. Den jyske klub meldte imidlertid afbud til kampen, hvilket gav Lillerød en sejr uden kamp. 

Lillerød slutter Ligakvalifikationen på en fjerdeplads, mens Langhøj ender på en femteplads. 

Se den endelige stilling i Ligakvalifikationen her.  

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
TSS vinder RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019!
For første gang siden 2014 løftede Team Skælskør-Slagelse her til aften trofæet som danske mestre for hold, da de slog grundspilsvinderne Gr...
Mandag brager RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 løs: Se finaleopstillingerne her
Opdateret mandag den 22. april kl.15.09, da Team Skælskør-Slagelse har meddelt, at Line Kjærsfeldt udgår fra kampen i aften og erstattes med...
Badmintonekspert: Skadefri hold og seks lige kampe er ligafinaledrømmen
Efter en sæson i Badmintonligaen præget af mange skader og internationale turneringer håber TV 2 Sports badmintonekspert, Jim Laugesen, på e...
Trænere forventer tæt RSL/FZ FORZA Ligafinale
På papiret ser RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 ud til at blive et drama uden lige. Sådan lyder vurderingen forud finalen fra både TSS-træner S...
Årets første Badmintonligamedaljer uddeles i aften
Bronzemedaljerne er de første medaljer i årets Badmintonliga, der skal finde sine retmæssige ejermænd. Bliver det Vendsyssel eller Solrød St...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os