Badminton Danmark
Billetsalget til DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR er skudt i gang
Lasse Kjær Hansen - 06-03-2019 15:31:52

Skal du med til Danmarks største internationale badmintonfest? Så er det nu, du skal ud af fjerene, for billetsalget til DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR er officielt smashet i gang.

Verdens næstældste internationale badmintonturnering slår atter dørene op i Odense Idrætspark for klodens stærkeste badmintonspillere i uge 42.

Foruden storstjerner som Viktor Axelsen, Chen Long, Tai Tzu Ying og mange flere, er du, kære læser, inviteret til landets største internationale badmintonfest.

Det er til gengæld om at komme ud af fjerene, hvis du vil med. Billetsalget er fra og med i dag skudt i gang, men erfaringen fra de seneste år viser, at der ikke skal mange blink til, før flere af billethylderne er solgt ud. 

Sidste år var det gigantnavne inden for sporten såsom Kento Momota, Tai Tzu Ying og Kevin Sukamuljo, der løb med titlerne ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.

Vi så desuden en knivskarp Anders Antonsen overraske med en kneben tresætssejr over Viktor Axelsen, ligesom Mia Blichfeldt tog pusten fra alt og alle og skabte ekstase i Odense Idrætspark, da hun besejrede den olympiske mester Carolina Marin.

Det er ikke på forhånd til at garantere tilsvarende drama og overraskelser på banen, men vi har til gengæld ingen kvaler med at garantere storartede badmintonoplevelser – fra tilskuerrækkerne og hele vejen rundt om arenaen i H.C. Andersens by.

For de mindste er der som altid chance for at støde ind i sportens største stjerner og få sig en autograf eller en selfie. Arenaen byder desuden på kids zone med blandt andet virtual reality, sumobrydning, rodeotyr, servekonkurrence og meget mere.

For det lidt ældre segment er der mulighed for at få sig en oplevelse, der går ud over det sædvanlige. Tag blot et kig på vores VIP-tilbud, der byder på en luksuriøs lounge med en lækker brunchbuffet, snacks og drikkevarer og ikke mindst arenaens bedste pladser bag badmintonbanerne.


DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR er blevet afviklet siden 1935. Det er 11. år i streg, at den ærefulde og historiske turnering spilles i Odense Idrætspark.

DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR spilles fra 15.-20. oktober, og vi glæder os allerede til at byde alle velkommen.

Læs også: I morgen begynder billetsalget til DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR. 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Sportschefen: Overordnet et godkendt dansk Sudirman Cup
Danmark led et skuffende nederlag imod England, kom rygende stærkt igen imod Indonesien og gjorde en god figur imod Kina ved Sudirman Cup 20...
Topseedede Kina sender Danmark ud: - Bredden blev afgørende
På trods af en brav indsats fra de danske spillere taber Danmark 1-3 til Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019. Dermed er Danmark ude af...
BadmintonPeople bliver til BadmintonPlayer
Badminton Danmarks turneringssystem BadmintonPeople ændrer navn og websideadresse. Fra 5. juni samles al konkurrenceaktivitet på www.badmint...
Mægtig mundfuld venter Danmark i kvartfinaleopgør med hjemmebanefavorit
Torsdag klokken 12.00 står Danmark over for Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019 på de topseedede modstanderes hjemmebane. Det er aldri...
Danmark slår Indonesien og er i kvartfinalen: - Jeg er stolt over spillerne
Danmark rejser sig oven på mandagens skuffelse over nederlaget til England og leverer overraskende den nødvendige vare imod Indonesien. Med ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os