Badmintonphoto
Sikker sejr sender Danmark i finalen ved EM for blandede hold
Jade Wittenkamp - 16-02-2019 17:26:30

Kun tre kampe var nødvendige for at sikre Danmark finalepladsen ved EM for blandede hold. Mia Blichfeldt gjorde stillingen til 3-0 over Holland, så nu er Danmark i finalen, hvor et stærkt tysk hold venter i morgen.

Ryd din søndag, for Danmark er i finalen ved EM for blandede hold 2019! Med god opbakning i ryggen til alle danske spillere fra Frederiksberg Hallerne smashede danskerne sig til en stensikker sejr på 3-0 over Holland.


Semifinaleballet åbnede med en mixeddouble, hvor stemningen steg med et par takker, da Christiansen/Pedersen kom på banen. Danskerne bød Piek/Tabeling op til dans, som de spillede tre sæt mod i torsdags, men de ekstra trin skulle vise sig at være unødvendige i dag.

Et tæt første sæt måtte der dog til, men mixeddoublen bragte Danmark foran 1-0 efter en sejr med 21-19, 21-15.


Så var det ellers Viktor Axelsens tur til at komme på de grønne gulve mod ”de orange” – i herresingle mødte han Mark Caljouw. Axelsen vandt første sæt stort med 21-7, men så vendte kampen på en tallerken, og en frustreret Axelsen tabte andet sæt med 8-21. 

I det afgørende sæt formåede ”Viggo” at holde Caljouw på afstand, og han vandt 6 point i streg mod afslutningen. Axelsen endte med at tage det afgørende sæt med 21-16.


De gode takter og trin skulle Mia Blichfeldt forsøge at holde i en gentagelse af torsdagens kamp mod Gayle Mahulette. Selvom Blichfeldt havde en smule slinger i valsen i starten af første sæt, holdt hun nerverne i ro.

Andet sæt bød på alle de rigtige takter fra danskeren, så Blichfeldt pakkede tulipanbundtet sammen og sendte hollændere hjem efter en sejr på 22-20, 21-10.


Med damesinglesejren lukkede og slukkede dagens semifinalebal, og det betyder, at danskerne møder et stærkt tysk hold i morgen i finalen kl. 14.00. Kampen kan ses live i Frederiksberg Hallerne eller på TV 2 Sport.

Husk at køb din billet til finalen lige her


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Nu kan du læse RSL/FZ FORZA DM Ungdom 2019 Badminton Magazine
Selv om der går lidt endnu, inden mesterskaberne skydes i gang, kan vi allerede nu præsentere vores RSL/FZ FORZA DM Ungdom 2019 Badminton Ma...
Ét gyldent sæt kan blive altafgørende i aftenens Ligakvalifikation
Der venter et topbrag i næstsidste runde af Ligakvalifikationen, som spilles i aften. Her møder de to mastodonthold, Højbjerg og Værløse, hi...
Matchfixing og betting-adfærd: Bliv klogere på Badminton Danmarks politik og praksis på området
Matchfixing og uetisk betting-adfærd er hverken lovligt eller i orden. Derfor holder Badminton Danmark løbende fokus på at oplyse spillere, ...
Gylden runde i Ligakvalifikationen sikrer Højbjerg og Værløse topplaceringer
Tre intense opgør med to af dem afgjort i hver sit Golden Set var, hvad en flammende fjerde runde af Ligakvalifikationen bød på torsdag afte...
Årets femte og sidste talentpriskandidat: Lennart Engler
I tæt på 30 år har Lennart Engler været badmintontræner, men han er ingenlunde stoppet med at udvikle hverken sig selv, sine spillere eller ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os