Badmintonphoto
Sikker sejr sender Danmark i finalen ved EM for blandede hold
Jade Wittenkamp - 16-02-2019 17:26:30

Kun tre kampe var nødvendige for at sikre Danmark finalepladsen ved EM for blandede hold. Mia Blichfeldt gjorde stillingen til 3-0 over Holland, så nu er Danmark i finalen, hvor et stærkt tysk hold venter i morgen.

Ryd din søndag, for Danmark er i finalen ved EM for blandede hold 2019! Med god opbakning i ryggen til alle danske spillere fra Frederiksberg Hallerne smashede danskerne sig til en stensikker sejr på 3-0 over Holland.


Semifinaleballet åbnede med en mixeddouble, hvor stemningen steg med et par takker, da Christiansen/Pedersen kom på banen. Danskerne bød Piek/Tabeling op til dans, som de spillede tre sæt mod i torsdags, men de ekstra trin skulle vise sig at være unødvendige i dag.

Et tæt første sæt måtte der dog til, men mixeddoublen bragte Danmark foran 1-0 efter en sejr med 21-19, 21-15.


Så var det ellers Viktor Axelsens tur til at komme på de grønne gulve mod ”de orange” – i herresingle mødte han Mark Caljouw. Axelsen vandt første sæt stort med 21-7, men så vendte kampen på en tallerken, og en frustreret Axelsen tabte andet sæt med 8-21. 

I det afgørende sæt formåede ”Viggo” at holde Caljouw på afstand, og han vandt 6 point i streg mod afslutningen. Axelsen endte med at tage det afgørende sæt med 21-16.


De gode takter og trin skulle Mia Blichfeldt forsøge at holde i en gentagelse af torsdagens kamp mod Gayle Mahulette. Selvom Blichfeldt havde en smule slinger i valsen i starten af første sæt, holdt hun nerverne i ro.

Andet sæt bød på alle de rigtige takter fra danskeren, så Blichfeldt pakkede tulipanbundtet sammen og sendte hollændere hjem efter en sejr på 22-20, 21-10.


Med damesinglesejren lukkede og slukkede dagens semifinalebal, og det betyder, at danskerne møder et stærkt tysk hold i morgen i finalen kl. 14.00. Kampen kan ses live i Frederiksberg Hallerne eller på TV 2 Sport.

Husk at køb din billet til finalen lige her


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Sportschefen: Overordnet et godkendt dansk Sudirman Cup
Danmark led et skuffende nederlag imod England, kom rygende stærkt igen imod Indonesien og gjorde en god figur imod Kina ved Sudirman Cup 20...
Topseedede Kina sender Danmark ud: - Bredden blev afgørende
På trods af en brav indsats fra de danske spillere taber Danmark 1-3 til Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019. Dermed er Danmark ude af...
BadmintonPeople bliver til BadmintonPlayer
Badminton Danmarks turneringssystem BadmintonPeople ændrer navn og websideadresse. Fra 5. juni samles al konkurrenceaktivitet på www.badmint...
Mægtig mundfuld venter Danmark i kvartfinaleopgør med hjemmebanefavorit
Torsdag klokken 12.00 står Danmark over for Kina i kvartfinalen ved Sudirman Cup 2019 på de topseedede modstanderes hjemmebane. Det er aldri...
Danmark slår Indonesien og er i kvartfinalen: - Jeg er stolt over spillerne
Danmark rejser sig oven på mandagens skuffelse over nederlaget til England og leverer overraskende den nødvendige vare imod Indonesien. Med ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os