Badmintonphoto
De sidste to semifinalister i Badmintonligaen er fundet
Jade Wittenkamp - 11-02-2019 22:09:31

Semifinalepladser var på spil i aftenens runde af Badmintonligaen, hvor Vendsyssel og Team Skælskør-Slagelse endte med at smashe, svede og fighte sig til sejr og de fornemme pladser. 

De sidste to semifinalister, der skal spille om medaljer af fineste karat mod Greve og Solrød Strand, er fundet, men aftenens kvartfinaler bød på to yderligheder: En sikker sejr og en gyser. 

I en gentagelse af sidste års finale mellem Skovshoved og Team Skælskør-Slagelse trak spændingen ud til sidste kamp i Skælskør Badminton Center med tresætskampe over næsten hele linjen. 

Men kvartfinaleballet undgik at gå i Golden Set, da danmarksmesteren i damesingle Line Kjærsfeldt lukkede festen med en sikker sejr over Amalie Hertz med 23-21, 21-10. Holdkampen endte dermed med 4-2, og TSS er i semifinalen.


Til stor kontrast jublede de hurtigt i Nordjylland efter blot fire kampe, hvor Vendsyssel sikrede semifinalepladsen med stillingen 4-0 over Aarhus AB. 

Victor Svendsen bidrog til sejren, da han spillede en tæt neglebider af en herresingle mod den nykårede danmarksmester Anders Antonsen. Nordjyden vandt med 23-21, 19-21, 21-19.


I ligakvalifikationsspillet var Odense OBK presset til yderste mandat af Lillerød. Odense OBK måtte rejse tilbage over bæltet med et nederlag på 2-4. Yderst sikkert tog Værløse til gengæld en sejr på hjemmebane over Langhøj med 5-1.

Opgøret mellem Højbjerg og Gentofte endte 4-2, hvor den nykårede Årets Badmintonspiller hjalp til sejren. Anders Skaarup/Jesper Toft vandt nemlig en tæt kamp over Scott Evans/Frederik Colberg med 18-21, 21-16, 21-19. 


Der spilles Ligakvalifikationsspil igen mandag den 18. februar kl. 19. Semifinaler og endnu en omgang Ligakvalifikationsspil spilles tirsdag den 19. marts kl. 19! 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Badmintonekspert: Skadefri hold og seks lige kampe er ligafinaledrømmen
Efter en sæson i Badmintonligaen præget af mange skader og internationale turneringer håber TV 2 Sports badmintonekspert, Jim Laugesen, på e...
Trænere forventer tæt RSL/FZ FORZA Ligafinale
På papiret ser RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 ud til at blive et drama uden lige. Sådan lyder vurderingen forud finalen fra både TSS-træner S...
Årets første Badmintonligamedaljer uddeles i aften
Bronzemedaljerne er de første medaljer i årets Badmintonliga, der skal finde sine retmæssige ejermænd. Bliver det Vendsyssel eller Solrød St...
Badminton Danmark holder sig i toppen efter nye medlemstal
1595 flere medlemmer har Badminton Danmark fået i løbet af 2018, deriblandt en betydelig portion teenagere og plus-tressere, som i stor stil...
Solrød Strand vinder første bronzemedalje i fem år
Grundspillets toere fra Solrød Strand tog en sikker sejr på 4-1 i Bronzekampen mod Vendsyssel. Dermed tog "tsunamien" sin første bronzemedal...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os