Lars Møller, Badminton Danmark
Danske mestre på banen til Badmintonligaens kvartfinaler og ligakvalifikation
Jonas Kildegaard Rasmussen - 11-02-2019 20:16:06

De nykårede danske mestre kan vise deres nye titler frem i aftenens Badmintonligakvartfinaler og Ligakvalifikation. Og så venter der et topbrag af rang.

Flere af de nykårede danmarksmestre fra FZ FORZA/RSL DM 2019 kan i aften nydes rundt om i de danske haller, når der spilles kvartfinaler i Badmintonligaen og Ligakvalifikation om at vinde en plads i ligaen til næste sæson.


Danmarksmesteren i damesingle, Line Kjærsfeldt, skal være med til at gøre sit mod de forsvarende mestre fra Skovshoved, når Team Skælskør-Slagelse lægger hal til et de seneste års finalerne. 

De to klubber har kæmpet om guld og sølv de seneste år i Frederiksberg-Hallerne, men i år kan der kun blive plads til en af dem i finalen. 

Både TSS og Skovshoved stiller op med flere prominente navne, såsom Kim Astrup, Joachim Fischer, Christinna Pedersen, Rasmus Gemke, Sara Thygesen, Mette Poulsen, Carsten Mogensen og Mads Conrad-Petersen. Så tag en tur i Skælskør Badminton Center og se et særdeles interessant topbrag om at spille sig videre til semifinalerne.


Anders Antonsen og Aarhus AB skal en tur nord på, hvor Vendsyssel venter. For den tredobbelte danmarksmester gælder det et opgør mod Victor Svendsen, som tabte sin DM-kvartfinale til Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Om Antonsen får mulighed for at møde ”HK” igen, finder vi først ud af, hvis Aarhus AB tager sejren, og efter Greve har valgt sin modstander i semifinalen.

I Ligakvalifikationen er Julie Finne-Ipsen af gode grunde været nødt til at stille op med en anden makker end hendes Skovshoved-kollega Claudia Paredes, som hun vandt DM-guld med i lørdags. Derfor spiller hun sammen med klubkammeraten Sara Lundgaard, når Værløse skal op imod Langøj.


Mathias Bay-Smidt havde en formidabel lørdag ved FZ FORZA/RSL DM 2019. Her vandt han guld i både herredouble og mixeddouble, og i dag spiller han så sammen med Alexandra Bøje mod Oliver Babic/Mathilde Haapanen i Ligakvalifikationsopgøret mellem Gentofte og Højbjerg.

DM-finalisten i herresingle Steffen Rasmussen fra Odense OBK skal også forsøge at hjælpe sit hold i aften. Odenseanerne smutter en tur over Storebælt for at møde Lillerød, der kæmper for en plads i Badmintonligaen, og som i aften stiller op med blandt andet den tidligere All England-vinder Tine Baun.


Der er masser af grund til at smutte ud i hallerne og overvære de nykårede danske mestre og se en masse god fjer. Bare sørg for at være på plads klokken 19.00, for der begynder alle kampene.

God kamp!


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Sikker sejr sender Danmark i finalen ved EM for blandede hold
Kun tre kampe var nødvendige for at sikre Danmark finalepladsen ved EM for blandede hold. Mia Blichfeldt gjorde stillingen til 3-0 over Holl...
Sådan stiller Danmark op i semifinalen ved EM for blandede hold
Kampen om medaljer af fineste karat sættes i dag ind, når Danmark møder Holland i semifinalen ved EM for blandede hold kl. 14.00. Det er and...
Første 5-0-sejr til Danmark på hjemmebane
For første gang ved EM for blandede hold 2019 vandt Danmark 5-0. Det skete i Gruppe 1’s sidste kamp mod Spanien. I morgen venter Holland i s...
Holdopstilling: Tre nye danskere klar til EM for blandede hold
Rasmus Gemke, David Daugaard og Julie Dawall Jakobsen spiller alle deres første kamp ved EM for blandede hold på hjemmebane. Det gør de i af...
Danmark er i semifinalen ved EM for blandede hold
Med en 4-1-sejr over Holland i Gruppe 1 er Danmark allerede sikret en plads i semifinalerne ved EM for blandede hold på hjemmebane. Men før...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os