Badminton Photo
Muligt hattrick, nye danmarksmestre og kåringer på finaledagen ved FZ FORZA/RSL DM 2019
Jade Wittenkamp - 09-02-2019 10:37:12

116 deltagere er blevet til ti finalister. Men hvem skal vinde guldmedaljen, æren og titlen? Det får vi svar på i dagens kampe, hvor det gælder finaler ved FZ FORZA/RSL DM 2019. Dagen byder både på seedninger og overraskelser, og også kåring af årets spiller og komet.

Anders Antonsen skal prøve at lave et hattrick i DM-medaljer, når han møder Steffen Rasmussen fra Odense OBK. Odenseaneren står i sin første DM-finale, og er klar til at give den hele armen mod hjemmebanedarlingen.

- Der er ingen tvivl om, at jeg er underdog. Vi spillede en meget god kamp, da vi mødtes i ligaen, men jeg håber, at jeg kan presse ham i morgen, fortalte Steffen Rasmussen om mødet med Antonsen. 


Det topseedede par i mixeddouble Christinna Pedersen/Mathias Christiansen er i deres første DM-finale, men det er som favoritter. På den anden side af nettet står nemlig Rikke Søby-Hansen/Mathias Bay-Schmidt, der slog det bundseedede par ud i semifinalen fredag. 

- Vi skal være klar i morgen, og vi går selvfølgelig efter at vinde, det er klart. Nu er vi i finalen, og den skal bare have fuld skrald, sagde Mathias Christiansen efter semifinalesejren.

Også i herredouble er feltet blevet snævret helt ind, og kategorien får sig en ny
danmarksmester, når finalen er færdigspillet. Lasse Mølhede/Mathias Bay-Smidt slog det topseedede par i semifinalen, og møder nu David Daugaard/Frederik Søgaard i en direkte duel.


Også damesinglekategorien skal have sig en ny danmarksmester. Kampen om titlen står mellem den top- og bundseedede, henholdsvis Mia Blichfeldt mod Line Kjærsfeldt. 

- Det er altid dejligt at stå i en finale, men i morgen bliver en svær kamp. Jeg håber publikum er med mig, jeg synes de holdt lidt med mig i dag, så det håber jeg også, de gør i morgen, sagde en glad Line Kjærsfeldt efter sin semifinalesejr.

To mindre overraskelser møder hinanden i damedoublefinalen, hvor Julie Finne-Ipsen/Claudia Paredes skal bide skeer med Alexandra Bøje/Sara Lundgaard. 

Udover de spændende finaler, som dagen byder på, så kåres også årets spiller og årets komet. Der er altså masser af spænding i sigte på denne finaledag.

Husk at du altid kan følge med på Badminton Danmarks sociale medier:

Facebook: /badmintondk

Instagram: @Badmintondenmark

Twitter: @baddk
Youtube: Badmintondk 

LinkedIn: Badminton Danmark
#dm2019 #baddk #vielskerbadminton #fzforza #rsl


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
European Games 2019 er i gang: Se programmet for dagens danske kampe
Mandag er det blevet de danske badmintonspilleres tur til at komme i kamp ved det europæiske svar på OL, European Games. Her får du overblik...
Cathrine Rosengren inkasserer årets tredje andenplads i Irland
Søndag stod den danske parastjerne Cathrine Rosengren i sin tredje internationale turneringsfinale i år, som dog resulterede i et nederlag. ...
Line Kjærsfeldt dansk fanebærer ved European Games
Forsvarende European Games-guldvinder i damesingle, Line Kjærsfeldt, skal stå i spidsen for den danske delegation ved European Games og bære...
Astma og allergi tvinger Axelsen til European Games-afbud
Kraftige astmagener fra græspollenallergi tvinger badmintonspilleren Viktor Axelsen til i sidste øjeblik at melde afbud til European Games, ...
Bliv Vært/Værtinde til Danmarks største badminton begivenhed
Brænder du for badminton i verdensklasse og har du lyst til at være en del af Danmarks største internationale badmintonevent i 2019. Badmint...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os