Badminton Photo
Muligt hattrick, nye danmarksmestre og kåringer på finaledagen ved FZ FORZA/RSL DM 2019
Jade Wittenkamp - 09-02-2019 10:37:12

116 deltagere er blevet til ti finalister. Men hvem skal vinde guldmedaljen, æren og titlen? Det får vi svar på i dagens kampe, hvor det gælder finaler ved FZ FORZA/RSL DM 2019. Dagen byder både på seedninger og overraskelser, og også kåring af årets spiller og komet.

Anders Antonsen skal prøve at lave et hattrick i DM-medaljer, når han møder Steffen Rasmussen fra Odense OBK. Odenseaneren står i sin første DM-finale, og er klar til at give den hele armen mod hjemmebanedarlingen.

- Der er ingen tvivl om, at jeg er underdog. Vi spillede en meget god kamp, da vi mødtes i ligaen, men jeg håber, at jeg kan presse ham i morgen, fortalte Steffen Rasmussen om mødet med Antonsen. 


Det topseedede par i mixeddouble Christinna Pedersen/Mathias Christiansen er i deres første DM-finale, men det er som favoritter. På den anden side af nettet står nemlig Rikke Søby-Hansen/Mathias Bay-Schmidt, der slog det bundseedede par ud i semifinalen fredag. 

- Vi skal være klar i morgen, og vi går selvfølgelig efter at vinde, det er klart. Nu er vi i finalen, og den skal bare have fuld skrald, sagde Mathias Christiansen efter semifinalesejren.

Også i herredouble er feltet blevet snævret helt ind, og kategorien får sig en ny
danmarksmester, når finalen er færdigspillet. Lasse Mølhede/Mathias Bay-Smidt slog det topseedede par i semifinalen, og møder nu David Daugaard/Frederik Søgaard i en direkte duel.


Også damesinglekategorien skal have sig en ny danmarksmester. Kampen om titlen står mellem den top- og bundseedede, henholdsvis Mia Blichfeldt mod Line Kjærsfeldt. 

- Det er altid dejligt at stå i en finale, men i morgen bliver en svær kamp. Jeg håber publikum er med mig, jeg synes de holdt lidt med mig i dag, så det håber jeg også, de gør i morgen, sagde en glad Line Kjærsfeldt efter sin semifinalesejr.

To mindre overraskelser møder hinanden i damedoublefinalen, hvor Julie Finne-Ipsen/Claudia Paredes skal bide skeer med Alexandra Bøje/Sara Lundgaard. 

Udover de spændende finaler, som dagen byder på, så kåres også årets spiller og årets komet. Der er altså masser af spænding i sigte på denne finaledag.

Husk at du altid kan følge med på Badminton Danmarks sociale medier:

Facebook: /badmintondk

Instagram: @Badmintondenmark

Twitter: @baddk
Youtube: Badmintondk 

LinkedIn: Badminton Danmark
#dm2019 #baddk #vielskerbadminton #fzforza #rsl


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Sikker sejr sender Danmark i finalen ved EM for blandede hold
Kun tre kampe var nødvendige for at sikre Danmark finalepladsen ved EM for blandede hold. Mia Blichfeldt gjorde stillingen til 3-0 over Holl...
Sådan stiller Danmark op i semifinalen ved EM for blandede hold
Kampen om medaljer af fineste karat sættes i dag ind, når Danmark møder Holland i semifinalen ved EM for blandede hold kl. 14.00. Det er and...
Første 5-0-sejr til Danmark på hjemmebane
For første gang ved EM for blandede hold 2019 vandt Danmark 5-0. Det skete i Gruppe 1’s sidste kamp mod Spanien. I morgen venter Holland i s...
Holdopstilling: Tre nye danskere klar til EM for blandede hold
Rasmus Gemke, David Daugaard og Julie Dawall Jakobsen spiller alle deres første kamp ved EM for blandede hold på hjemmebane. Det gør de i af...
Danmark er i semifinalen ved EM for blandede hold
Med en 4-1-sejr over Holland i Gruppe 1 er Danmark allerede sikret en plads i semifinalerne ved EM for blandede hold på hjemmebane. Men før...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os