Badminton Photo; Lars Møller, Badminton Danmark
Spændende semifinaler spækket med stjerner ved FZ FORZA/RSL DM 2019
Jade Wittenkamp - 08-02-2019 13:22:34

Kampen om medaljer af fineste karat ved FZ FORZA/RSL DM 2019 skærpes yderligere her til aften. Nu gælder det semifinaler, som byder på spændende konstellationer i doubler og store stjerner over hele linjen. 

Herresinglekategorien byder på en gentagelse af sidste års finale, da Anders Antonsen og Hans-Kristian Solberg Vittinghus møder hinanden. I den anden semifinale møder Jan Ø. Jørgensen, der har vundet mesterskabet tre gange før, Steffen Rasmussen. 


Vittinghus får lov til at bruge lidt længere tid på dagens kontor. Han skal nemlig også i kamp i mixeddouble sammen med Maiken Fruergaard. De møder topseedede Mathias Christiansen/Christinna Pedersen, så det bliver spændende, om ”joker-parret” kan slå de topseedede stjerner.

- Vi har hele tiden sagt, vi vil vinde. Nu ser vi, hvor langt vi kan gå, men vi går selvfølgelig efter guld, fortalte Fruergaard efter kvartfinalesejren. 


Der skal findes en ny mester i damesinglekategorien, og her jagter den topseedede Mia Blichfeldt sit andet Danmarksmesterskab. Hun møder det unge talent Line Christophersen, der også gjorde det godt ved sidste års mesterskaber. 

- Det er fem år siden, jeg vandt i Grindsted, og jeg vil selvfølgelig gerne vinde en DM-titel, men jeg har sagt til mig selv, at jeg tager en kamp ad gangen, sagde Mia Blichfeldt efter sin kvartfinalesejr over Frederikke Lund. 

Den ene semifinale i damedouble byder på et opgør mellem to tidligere makkere og sidste års sølvvindere. Rikke Søby Hansen/Mette Poulsen møder nemlig Julie Finne-Ipsen/Claudia Paredes. I blandt de to par finder man altså tre medaljer fra sidste års mesterskab.


Også herredoublekategorien får sig en ny danmarksmester, da Kim Astrup er skadet. Kampen om finalepladserne står mellem henholdsvis Anders Skaarup/Mads Vestergaard og Lasse Mølhede/Mathias Bay-Schmidt. I den anden semifinale står Mads Kolding/Niclas Nøhr overfor David Daugaard/Frederik Søgaard.

Du kan følge kampene i Ceres Park & Arena fra kl. 17 samt på TV 2 Sport og TV 2 Play. 

PARKERING
Foruden FZ FORZA/RSL DM 2019 i Ceres Arena, der begynder klokken 17.00, spiller AGF på Ceres Park klokken 19.00. Derfor kan det være svært at finde en parkeringsplads, og man skal være forberedt på at holde et stykke væk fra hallen!

Husk at du altid kan følge med på Badminton Danmarks sociale medier:

Facebook: /badmintondk
Instagram: @Badmintondenmark

Twitter: @baddk

Youtube: Badmintondk

LinkedIn: Badminton Danmark
#dm2019 #baddk #vielskerbadminton #fzforza #rsl


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Overraskelser i den danske finaleopstilling
Christinna Pedersen kan komme til at spille to kampe i eftermiddagens EM for blandede hold finale, og så er Antonsen og Kjærsfeldt sat ind i...
Sikker sejr sender Danmark i finalen ved EM for blandede hold
Kun tre kampe var nødvendige for at sikre Danmark finalepladsen ved EM for blandede hold. Mia Blichfeldt gjorde stillingen til 3-0 over Holl...
Sådan stiller Danmark op i semifinalen ved EM for blandede hold
Kampen om medaljer af fineste karat sættes i dag ind, når Danmark møder Holland i semifinalen ved EM for blandede hold kl. 14.00. Det er and...
Første 5-0-sejr til Danmark på hjemmebane
For første gang ved EM for blandede hold 2019 vandt Danmark 5-0. Det skete i Gruppe 1’s sidste kamp mod Spanien. I morgen venter Holland i s...
Holdopstilling: Tre nye danskere klar til EM for blandede hold
Rasmus Gemke, David Daugaard og Julie Dawall Jakobsen spiller alle deres første kamp ved EM for blandede hold på hjemmebane. Det gør de i af...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os