Badmintonphoto
Forsvarende dansk mester i damesingle får bragende damedoubledebut
Lasse Kjær Hansen - 07-02-2019 21:05:47

Sidste år vandt hun FZ FORZA/RSL DM i damesingle. I år er Mette Poulsen til gengæld andenseedet i damedouble, og parret lagde forrygende ud i deres debutkamp torsdag aften. – Det er mange år siden, jeg har spillet damedouble til et DM, så det var en god debut, konkluderede Mette Poulsen.

Sikr dig din billet til semifinalerne og finalerne ved FZ FORZA/RSL DM 2019 her. 

For blot et år siden stod Mette Poulsen med en guldmedalje om halsen i damesingle.

I år er der imidlertid ingen tvivl om, at det er metallet i damedouble, den dobbelte forsvarende danske damesinglemester jagter.

Således kunne hun og Rikke Søby Hansen torsdag aften levere en bragende debut som konstellation med sejrscifre på 21-13, 21-5.

- Jeg synes, vi havde nogle gode chancer for at gå ind og vinde i dag. Så vi havde lavet nogle aftaler, vi gerne ville ind og prøve af forud for en eventuel kamp i morgen, fortalte den tidligere damesinglespiller.

Læs også: Kvartfinaleballet blev åbnet med joker-sejr i mixeddouble. 

Tilsyneladende gik de ting godt, og en af dem synes at være Mette Poulsens serv. I al fald havde hun boldens første berøring hele 14 gange i streg i andet sæt.

Selv om man kunne tro, at Mette Poulsen ikke havde lavet andet end at øve damedoubleserv de seneste mange år, var følelsen trods alt en smule uvant, da hun trådte ind på banen sammen med en makker ved sin side.

- Jeg kunne godt mærke, da vi gik på banen, at det var lidt underligt at gå ind med en, men jeg synes, det var rigtig sjovt at prøve at spille en damedouble til et DM. Det er mange år siden, så det var en god debut, lød det fra en glad Mette Poulsen. 

Adspurgt om det andenseedede par forventer at levere en overraskelse, lød svaret fra Rikke Søby Hansen:

- Det håber vi selvfølgelig, at vi kan. Det er lidt svært at vide, hvad vi lige skal forvente, i og med vi ikke har spillet så meget sammen. Men det kunne være fedt.

Se alle kvartfinaleresultater her, og bliv klogere på semifinaleprogrammet her. 

Fredag møder Mette Poulsen og Rikke Søby Hansen sidstnævntes tidligere doublemakker gennem mange år, Julie Finne-Ipsen, som spiller med Claudia Paredes.

Kampen spilles klokken 17. Husk at du kan følge med i morgendagens semifinaler på TV 2 Sport. 

Du kan desuden holde dig opdateret hele kampdagen på alle Badminton Danmarks sociale medier, hvor vi leverer nyheder, interviews, videoer og meget andet. 

Facebook: /badmintondk
Instagram: @Badmintondenmark
Twitter: @baddk
Youtube: Badmintondk
LinkedIn: Badminton Danmark
#dm2019 #baddk #vielskerbadminton


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Sikker sejr sender Danmark i finalen ved EM for blandede hold
Kun tre kampe var nødvendige for at sikre Danmark finalepladsen ved EM for blandede hold. Mia Blichfeldt gjorde stillingen til 3-0 over Holl...
Sådan stiller Danmark op i semifinalen ved EM for blandede hold
Kampen om medaljer af fineste karat sættes i dag ind, når Danmark møder Holland i semifinalen ved EM for blandede hold kl. 14.00. Det er and...
Første 5-0-sejr til Danmark på hjemmebane
For første gang ved EM for blandede hold 2019 vandt Danmark 5-0. Det skete i Gruppe 1’s sidste kamp mod Spanien. I morgen venter Holland i s...
Holdopstilling: Tre nye danskere klar til EM for blandede hold
Rasmus Gemke, David Daugaard og Julie Dawall Jakobsen spiller alle deres første kamp ved EM for blandede hold på hjemmebane. Det gør de i af...
Danmark er i semifinalen ved EM for blandede hold
Med en 4-1-sejr over Holland i Gruppe 1 er Danmark allerede sikret en plads i semifinalerne ved EM for blandede hold på hjemmebane. Men før...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os