En intens periode af Badmintonligaen er slut: Sådan står holdene lige nu
Jade Wittenkamp - 06-12-2018 12:50:44

De sidste ni dage er der blevet serveret badminton på højeste niveau i Badmintonligaen, og holdene har smashet, servet og svedt sig gennem fire holdkampe på ni dage. Det betyder, at stillingen har ændret sig undervejs, og flere hold har bragt sig i en bedre position frem mod slutspillet. 

En enkelt kamp manglede at blive spillet i syvende runde her til aften– nemlig kampen mellem Værløse og Gentofte. Kampen endte 5-1 til Værløse, hvor blandt andre Julie Dawall Jakobsen bidrog til sejren, da hun vandt over Line Christophersen 17-21, 21-16, 21-15.

Med det slutresultat er en periode med mange kampe på kort tid i Badmintonligaen slut. Derfor ser tabellen også noget anderledes ud end, da fjerde runde startede.


Greve har taget et stort hop opad i tabellen under maratonperioden. Holdet er gået fra en plads som nummer seks, da de gik ind i fjerde runde, men har nu kæmpet sig helt op på andenpladsen efter gode sejre over blandt andre Vendsyssel. 

Det bliver spændende, om holdet kan fortsætte den gode stime i det nye år og fortsætte en indtil videre fremragende sæson.


Vendsyssel var ubesejret, da Badmintonligaen gik ind i fjerde runde, men det ændrede sig hurtigt. Nordjyderne har nemlig kun vundet en enkelt af deres holdkampe i de sidste 9 dage. Holdet er derfor rykket fra førstepladsen til femtepladsen i tabellen. Det betyder indtil videre stadig ikke, at holdet er i fare for nedrykning. 

Solrød Strand har også haft det svært de sidste ni dage. Holdet med stjerner som Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mia Blichfeldt er rykket fra en andenplads ned til en sjetteplads i tabellen.

De skal vende heldet i starten af det nye år, for at få de allerbedste pladser frem mod slutspillet.


Team Skælskør-Slagelse har holdt en god periode kørende og er stadig ubesejrede, de beholder dermed førstepladsen frem til slutningen af januar. Aarhus AB har ligeledes haft en god periode, hvor de tog et spring fra femtepladsen til tredjepladsen.

Også Skovshoved har holdt hovedet koldt i de sidste par holdkampe, hvor de, foruden et nederlag til Vendsyssel, har vundet alle kampe af de fire. De har derfor også fastholdt fjerdepladsen i tabellen i de sidste ni dage. 


Under nedrykningsstregen i tabellen har tingene ikke ændret sig. Højbjerg, Værløse, Gentofte og Odense ligger alle stadig på de fire nederste pladser, og sidstnævnte har stadig en sejr og et point til gode.

En velfortjent julepause venter nu alle holdene frem til d. 29. januar, hvor Badmintonligaen er tilbage med meget mere badminton. Det bliver spændende at se, hvor stor betydning den hårde periode med fire kampe på ni dage får for resten af sæsonen, og hvordan situationen ser ud frem mod slutspillet.


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
TSS vinder RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019!
For første gang siden 2014 løftede Team Skælskør-Slagelse her til aften trofæet som danske mestre for hold, da de slog grundspilsvinderne Gr...
Mandag brager RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 løs: Se finaleopstillingerne her
Opdateret mandag den 22. april kl.15.09, da Team Skælskør-Slagelse har meddelt, at Line Kjærsfeldt udgår fra kampen i aften og erstattes med...
Badmintonekspert: Skadefri hold og seks lige kampe er ligafinaledrømmen
Efter en sæson i Badmintonligaen præget af mange skader og internationale turneringer håber TV 2 Sports badmintonekspert, Jim Laugesen, på e...
Trænere forventer tæt RSL/FZ FORZA Ligafinale
På papiret ser RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 ud til at blive et drama uden lige. Sådan lyder vurderingen forud finalen fra både TSS-træner S...
Årets første Badmintonligamedaljer uddeles i aften
Bronzemedaljerne er de første medaljer i årets Badmintonliga, der skal finde sine retmæssige ejermænd. Bliver det Vendsyssel eller Solrød St...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os