Badmintonphoto
Fængende femte runde af Badmintonligaen står for døren
Joakim Andersen - 30-11-2018 12:46:57

Tre dages ventetid er ovre inden længe, og Badmintonligaen er tilbage - denne gang med femte runde af sæsonen, som kan gå hen at blive afgørende for, hvilke hold der skal spille med om de sjove pladser.

Femte runde af Badmintonligaen skydes i gang i aften, hvor blandt andre Greve og Højbjerg møder hinanden i en kamp, der på papiret lægger op til at blive både interessant og seværdig. Kampens udfald kan få afgørende betydning for, hvilket af holdene der efter femte runde kommer til at befinde sig under nedrykningsstregen. 

Greve og Højbjerg ligger meget tæt, og i skrivende stund er det kun ét point, der adskiller de to klubber fra nedrykningsspillet. Højbjerg skal gerne spæde til med en sejr for at kunne rykke op over Greve og nedrykningsstregen.


Skovshoved, der for alvor har budt sig ind i kampen om guldet, møder Gentofte på sidstnævntes hjemmebane. Efter alt at dømme bliver Gentofte trods hjemmebanefordelen virkelig testet mod Skovshoved, men mon ikke gentofterne gør alt for overraske og levere et godt resultat på hjemmebanen.

Aarhus AB skal forsøge sig på fynsk territorium, og med en sejr kan østjyderne ende med at følge med de andre tophold, Team Skælskør-Slagelse, Vendsyssel og Skovshoved. På papiret ligner det en opgave, der er mulig at klare for Aarhus, eftersom fynboerne endnu ingen point har tilført kontoen, men tiden vil vise, hvad odenseanerne er i stand til på hjemmebanen.


Nordjyderne fra Vendsyssel støder i aften sammen med Solrød på sjællændernes hjemmebane. vendsyssel formåede ikke at fortsætte deres ellers skarpe stime i tirsdagens kamp mod TSS, da Raul Must måtte se sig slået af Mark Caljouw i Golden Set. 

Solrød led tilsvarende et nederlag til Skovshoved på 4-2, men flere af kampene måtte afgøres i et tredje sæt. Det bliver en spændende dyst mellem de to klubber, der hver har et solidt hold med absolut verdensklassespillere på holdkortet.

Klik her for at sikre dig en billet til FZ FORZA/RSL DM 2019 i Aarhus. 

Værløse, der i tirsdags vandt en stensikker sejr over Odense, tager til Skælskør og skal prøve at få et godt resultat med derfra. TSS er i skrivende stund placeret i toppen af Badmintonligaen. Den plads sikrede de sig foreløbigt efter deres sejr over Vendsyssel i tirsdags. 

Begge hold har selvtillid med i bagagen oven på fjerde runde, men der er trods alt adskillige point, som skiller de to hold fra hinanden. 

Værløse kæmper for at undgå nedrykningspillet, mens Team Skælskør-Slagelse kæmper for at fastholde deres nyfundne førsteplads i ligaen.

Aftenens kampe løber af stablen fra klokken 19.00 og kan streames via Zibrasport.


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
TSS vinder RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019!
For første gang siden 2014 løftede Team Skælskør-Slagelse her til aften trofæet som danske mestre for hold, da de slog grundspilsvinderne Gr...
Mandag brager RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 løs: Se finaleopstillingerne her
Opdateret mandag den 22. april kl.15.09, da Team Skælskør-Slagelse har meddelt, at Line Kjærsfeldt udgår fra kampen i aften og erstattes med...
Badmintonekspert: Skadefri hold og seks lige kampe er ligafinaledrømmen
Efter en sæson i Badmintonligaen præget af mange skader og internationale turneringer håber TV 2 Sports badmintonekspert, Jim Laugesen, på e...
Trænere forventer tæt RSL/FZ FORZA Ligafinale
På papiret ser RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2019 ud til at blive et drama uden lige. Sådan lyder vurderingen forud finalen fra både TSS-træner S...
Årets første Badmintonligamedaljer uddeles i aften
Bronzemedaljerne er de første medaljer i årets Badmintonliga, der skal finde sine retmæssige ejermænd. Bliver det Vendsyssel eller Solrød St...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os