Badminton Danmark
Masser af efterårsferieunderholdning til børn i Odense Idrætshal
- 12-09-2018 16:55:23

Børnefamilier skal ikke frygte, at tiden kommer til at stå stille, hvis de tager en tur i Odense Idrætshal under DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR. Tværtimod. For her vil der være masser af aktiviteter og konkurrencer for de mindste i Kids Zone.

DANISA DENMARK OPEN2018 presented by VICTOR er meget mere end en badmintonturnering. Det er en event, som tilbyder masser af aktiviteter, konkurrencer og underholdning i Kids Zone, som du har gratis adgang til, når du har vist din DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR-billet.

I Kids Zone kan du blandt andet ride på en rodeotyr, sumobryde i oppustelige dragter, prøve Virtual Reality på PlayStation 4, blive ansigtsmalet, møde vores andemaskotter Rasmus og Rosa, og så kan du jagte autografer fra de største badmintonstjerner. 


Du finder Kids Zone på 1. sal i Odense Idrætshal lige ved cafeteriet og indgangen til selve hallen. Det betyder, at hele familien kan være samlet og flytte sig fra sted til sted indenfor 100 meter. 

Så går der en halv time før din yndlingsspiller skal på banen? Fortvivl ej. Brug tiden på at se, hvor længe du kan blive siddende på rodeotyren, få ansigtsmaling så du er helt klar til at heppe på dit idol, eller du kan få stillet sulten med mad fra cafeteriet. 

Få syn for sagen i nedenstående video, hvor Filippa på 11 år fortæller om sin sjove tur på rodeotyren.


Vi glæder os til at se jer i Odense Idrætshal i uge 42, den 16.-21. oktober. 


 

LÆS OGSÅ

Oplev de største stjerner på dansk grund
Skal du med til Danmarks største internationale badmintonfest? Så er det nu, du skal ud af fjerene, for billetsalget til DANISA DENMARK OPEN...
Sådan forebygger Badminton Danmark matchfixing
Matchfixing og uetisk betting-adfærd er hverken lovligt eller i orden. Derfor holder Badminton Danmark løbende fokus på at oplyse spillere, ...
Danmark vinder EM for blandede hold for 17. gang
For 17. gang kunne Danmark løfte trofæet ved EM for blandede hold. I år blev guldmedaljerne sikret mod Tyskland med en finalesejr på 3-0, og...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os