Badminton Danmark
Ny Rangliste betaversion 2 på vej
- 27-02-2018 09:19:37

Interessen for den nye rangliste har været og er overvældende. Der er kommet en masse konstruktive input fra spillere, fans, ledere og trænere. Det er vi rigtig glade for. Tak for at I alle har taget positivt og konstruktivt imod den nye måde at se en fælles rangliste for alle på. 

Arbejdsgruppen har været de mange input igennem. Ranglisten vil derfor lukke onsdag d. 7. marts, for at åbne igen senest fredag d. 9. marts i opdateret form, der blandt andet tager højde for nedenstående kommentarer (mest i seniorregi).

Læs også: Bliv klog på den nye rangliste

Arbejdsgruppen for ny rangliste har valgt at implementere en række ændringer. Der fokuseres i første omgang primært på tre områder, hvor ranglisten kan forbedres.
1: Indplacering og genplacering af seniorspillere.
2: Pointskema for senior for at vinde og tabe kampe udvides i toppen.
3: Internationale resultater for seniorspillere beregnes potentielt til top 200 i stedet.

Disse områder er beskrevet kort herunder for alle der måtte være interesseret.

1: Indplacering og genplacering af seniorspillere.
Der er erfaret uhensigtsmæssigheder ved indplacering af ungdoms- og seniorspillere, som har spillet/spiller seniorholdkampe. Det forsøges opdateret i betaversion 2.

- I forhold til indplacering: Seniorspillere, der på den nye rangliste er for lavt placeret i forhold til deres holdkampstatus i en lavere holdturneringsrække, i stedet for der hvor de faktisk i forhold til deres individuelle niveau burde spille. Disse revurderes ved at se på dataudtræk og matchning i intervaller med den rangliste, vi kender i dag.

- I forhold til indplacering: Seniorspillere, der for eksempel har spillet X antal kampe på et givent højst optrådt niveau, vil blive indplaceret på den nye rangliste, tættere på ens højeste kendte placering fra den rangliste, vi kender i dag.

- I forhold til genplacering: Spillere, som spiller på et lavere niveau i holdturneringen end de faktisk hører til rent niveaumæssigt i individuel sammenhæng, kan ikke automatisk indplaceres, disse skal genplaceres efterhånden, som de dukker op. Se FAQ for generel genplacering.

2: Pointskema for seniorspillere udvides i toppen.
Der er forholdsvis få spillere (seniorberettigede spillere) i intervallet >3200, men der er her stor afstand mellem spillerne især i en Senior M-turnering og lignende niveau. 

- Pointskema udvides til ét skema mere for vundne og tabte kampe, gældende for spillere med > 3200 point. Med andre ord bliver ranglisten hermed mere aggressiv i toppen, hvor der er færre spillere over et større pointspænd. Ens eget pointudgangspunkt til en kamp vil være styrende for hvilken skala, man benytter til regulering af point efter en given kamp.

- Pointskema udvides i forhold til seniorkampe. For eksempel 600 points forskel, at disse kampe også tildeles + - point alt efter kampens udfald.

3: Internationale resultater for seniorspillere.
Teste effekten i forhold til potentiel implementering af top 200 internationale spilleres resultater inkluderet i beregningerne af seniorspillere.

Herudover:
- En funktion på ranglisten som automatisk opdager og rykker en spiller, som resultatmæssigt er indplaceret forkert. Vinder man for eksempel 75 procent af sine kampe indenfor egen pointgrænse (+- 50 point) på en måned, så genindplaceres man automatisk med for eksempel 100 point mere. En funktionalitet der arbejdes videre med de kommende måneder.

- En funktion på ranglisten, som automatisk opdager og rykker en spiller, som har mange uventede sejre indenfor en måned. Hvis man for eksempel har tre uventede sejre (+300 point i forskel), så tilskrives man automatisk 150 point. En funktionalitet der arbejdes videre med de kommende måneder.


 

LÆS OGSÅ

Danisa Denmark Open 2019 presented by Victor
Billetsalget starter 6. marts 2019.
Gylden runde i Ligakvalifikationen sikrer Højbjerg og Værløse topplaceringer
Tre intense opgør med to af dem afgjort i hver sit Golden Set var, hvad en flammende fjerde runde af Ligakvalifikationen bød på torsdag afte...
Nu kan du læse RSL/FZ FORZA DM Ungdom 2019 Badminton Magazine
Selv om der går lidt endnu, inden mesterskaberne skydes i gang, kan vi allerede nu præsentere vores RSL/FZ FORZA DM Ungdom 2019 Badminton Ma...
Ét gyldent sæt kan blive altafgørende i aftenens Ligakvalifikation
Der venter et topbrag i næstsidste runde af Ligakvalifikationen, som spilles i aften. Her møder de to mastodonthold, Højbjerg og Værløse, hi...
Matchfixing og betting-adfærd: Bliv klogere på Badminton Danmarks politik og praksis på området
Matchfixing og uetisk betting-adfærd er hverken lovligt eller i orden. Derfor holder Badminton Danmark løbende fokus på at oplyse spillere, ...
Årets femte og sidste talentpriskandidat: Lennart Engler
I tæt på 30 år har Lennart Engler været badmintontræner, men han er ingenlunde stoppet med at udvikle hverken sig selv, sine spillere eller ...

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os