Licens

Her finder du alle relevante oplysninger om Badminton Danmarks licenssystem. Du finder oplysninger om baggrunden for indførelse af licensen, prisen, hvordan man registrerer, bestiller og administrerer licensen.

Vejledning i licenskøb, klik her 

FAKTABOKS

Licenskøb
Licensen købes af klubadministrator eller spilleren på BadmintonPlayer.dk. Der kan kun købes licens til spillere der er licenspligtige i følge retningslinjerne for licens.

Licenskortet
Licenskortet eksisterer ikke længere..

Baggrund for licensen

Hvordan er beslutningen truffet?
Beslutningen om licensen er truffet på Badminton Danmarks (BD)ekstraordinære repræsentantskabsmøde den 16. juni 2005. Det er derfor medlemsdemokratiet i BD, som har godkendt principperne bag licensordningen.

Hvad er den langsigtede målsætning med licensen?
Formålet med licensen er en kontingentomlægning fra kollektiv betaling (pr. medlem) til en aktivitetsbestemt brugerbetaling, hvilket er vurderet til at være en mere rimelig afregningsform overfor klubberne og de forskellige medlemsgrupper, som bruger BD’s aktiviteter i meget forskelligt omfang. Klubberne skal dermed nu afregne mindre for klubbens motionister, og medlemskontingentet er nedsat.

Hvem skal betale licens?
1. U15-U19 spillere, der er aktive i sæsonen 2019/2020, og spiller mindst en individuel turnering i en E-rækken. Regiet er underordnet.
2. Seniorer, der er deltager i Elite-turneringer eller spillet 2 holdturneringskampe i Danmarksserien eller højere betaler A licens, Senior spillere som deltager i holdturnering i Serie 1 og Kredsserie betaler B licens og spiller min. 2 kampe .

Hvad med spillere som rykker op?
Ungdoms spillere, som rykker op i E-rækker vil blive opkrævet en licens på BadmintonPlayer, når de tilmelder sig en turnering med deres nye status.

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os