Træningscentre

Elitecenter
Badminton Danmark og Team Danmark har etableret et elitecenter i Brøndby, somer det nationale træningscenter for landsholdsspillere (spillere udtaget tilBadminton Danmarks spillergrupper, se her).

Spillerne træner i Brøndby Hallen hver formiddag samt mandag og onsdageftermiddage og træningen ledes af teamet af landsholdstrænere.

Derudover gennemfører spillerne fysisk træning, træning i deres klubber ogselvorganiseret træning.

Landsholdsspillerne har, i prioriteret orden, adgang til Team Danmarks støttegennem specialister i sportsmedicin, fysiologi, sportspsykologi, ernæring ogpræstationsanalyse.

Talentcentre
Badminton Danmark etablerer i samarbejde med klubber og kommuner talentcentre,hvor landets bedste ungdomsspillere med potentiale for konkurrere på detinternationale niveau kan træne i et miljø med støttefunktioner.

Elitetalentcenteret i Aarhus tilbyder daglige træning til de bedste talenter iden vestlige del af Danmark under ledelse af Badminton Danmark ansatte trænere.

Alle Badminton Danmarks træningscentre er kernen i bestræbelserne på atudvikle de danske spillere til internationale medaljekandidat.


Vidste du 

at for at sikre den bedst mulige træning for de bedste danske talenter, harBadminton Danmark i samarbejde med Team Danmark, kommuner og klubber etableretElitecentre og Talentcentre.
HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os