Elitetalentcentre

Badminton Danmark arbejder for, at Danmark markerer sig internationalt som et land, der fremelsker badmintonspillere i verdensklasse, som vinder medaljer i internationale mesterskaber med afsæt i værdier, der er kendetegnende for den danske kultur.
Der skal mange timers træning til at nå den internationale top. Det kræver udvikling på den lange bane både af de badmintonmæssige kompetencer og de personlige kompetencer.
Udvikling er ikke kun et spørgsmål om timer, men først og fremmest et spørgsmål om indhold og kvalitet i træningen.
I Badminton Danmarks regionale netværk af talentcentre vil forbundet supplere indsatsen i klubberne med yderligere træning og et indhold, der er afstemt med de aldersrelaterede træningsprincipper og de erfaringer, vi skaffer gennem den internationale konkurrence.
Elitetalentcentrene er både en del af den nationale talentudvikling og har samtidig en vigtig funktion i den proces, der fører spillere med det rette talent, den nødvendig vilje og commitment videre til det internationale niveau. Her kan de udvikles til de næste trin, og går det godt, er næste skridt landsholdscenteret.


Læs mere om ETC FYN        


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.


HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os