Træningscentre

Elitecenter
Badminton Danmark og Team Danmark har etableret et elitecenter i Brøndby, som er det nationale træningscenter for landsholdsspillere (spillere udtaget til Badminton Danmarks spillergrupper, se her).

Spillerne træner i Brøndby Hallen hver formiddag samt mandag og onsdag eftermiddage og træningen ledes af teamet af landsholdstrænere.

Derudover gennemfører spillerne fysisk træning, træning i deres klubber og selvorganiseret træning.

Landsholdsspillerne har, i prioriteret orden, adgang til Team Danmarks støtte gennem specialister i sportsmedicin, fysiologi, sportspsykologi, ernæring og præstationsanalyse.

Talentcentre
Badminton Danmark etablerer i samarbejde med klubber og kommuner talentcentre, hvor landets bedste ungdomsspillere med potentiale for konkurrere på det internationale niveau kan træne i et miljø med støttefunktioner.

Elitetalentcenteret i Aarhus tilbyder daglige træning til de bedste talenter i den vestlige del af Danmark under ledelse af Badminton Danmark ansatte trænere.
Alle Badminton Danmarks træningscentre er kernen i bestræbelserne på at udvikle de danske spillere til internationale medaljekandidater.

Vidste du

at for at sikre den bedst mulige træning for de bedste danske talenter, har Badminton Danmark i samarbejde med Team Danmark, kommuner og klubber etableret Elitecentre og Talentcentre.


Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76

Følg os