FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONS BREDDEHOLD 2020

FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSBREDDEHOLD 2020 afholdes d. 2.-3. maj, og er årets største badmintonbegivenhed for breddehold.  

Til dette års FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONS BREDDEHOLD er der fri tilmelding i de forskellige rækker/årgange, hvilket vil sige, at I kan stille op på tværs af klubber. Dette gør, at I har mulighed for at designe jeres eget ”DreamTeam”, og samtidig spille mod ligesindede, i forsøget på at ende øverst på podiet.

  • Turneringen er både for de øvede og de mindre øvede, der er en række for alle, og man får derved god konkurrence hele vejen igennem.

  • Der er både rækker for de ældre, som for de yngre, så alle voksne kan deltage i forsøget på at ende øverst på podiet i sin række/årgang.

Holdkampe er noget helt særligt, da man ikke kun kæmper for sig selv. I en holdkamp skal man få det hele til at gå op i en højere enhed, og alle på og omkring holdet skal yde deres optimale, gennem gensidigt engagement og opbakning. Derfor er holdkampe helt specielle, da man vinder som ét hold, men også taber som ét hold uanset, at man måske lige har vundet sin egen kamp.

Denne form for fællesskab og holdånd er i mange danske klubber livsnerven, samt den røde tråd, der holder sammen på klubbens værdier og spillere. Derfor er en tur til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONS BREDDEHOLD en fantastisk mulighed, da det kun vil øge jeres udvikling og fællesskabsfølelse, også selvom, jeres spillere ikke er fra samme klub.

Turneringen vil give jer gode oplevelser, fed fest, hyggelig lørdags middag i godt selskab og masser af fællesskab. Derudover lover vi, at I samtidig vil komme til at spille en masse god badminton, opleve sjove situationer og øge egen udvikling i konkurrencen om mesterskabet.

Tilmeld jer til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONS BREDDEHOLD i dag og prøv kræfter med resten af Danmarks breddehold, samtidig med, at I udvikler jeres spil og øger jeres fællesskabsfølelse og holdånd.  HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os