RSL / FZ Forza DMU 2020

DMU betyder Danmarks Mesterskaberne for Ungdomsspillere og for mange ungdomsspillere er det et af årets helt store mål, for tænk engang, hvis du vinder finalen og derefter kan kalde dig selv for danmarksmester i din egen række!

RSL / FZ FORZA DMU 2020 afholdes i Varde, d. 27.-29. marts. Turneringen er til dig, der er U9, U11, U13, U15, U17 og U19-spiller, og ikke spiller i den bedste række.

Derudover er en deltagelse i et dansk mesterskab også en succes når du lykkes med de elementer i dit spil og taktik, som du har fokus på – også selvom du ikke ender øverst på podiet. Det handler om, at du giver alt, hvad du har på dagen, at du har det sjovt og lærer noget”, Jens Meibom, Sportschef i Badminton Danmark.

DMU så dagens lys for omkring 20 år siden, og var et mesterskab for alle de badmintonspillere, der ikke spillede i den bedste række, og hver årgang spillede hvert sit sted i landet. I dag har DMU udviklet sig til en af Danmarks største ungdomsturneringer.

DMU tager sit udgangspunkt i ét område i landet, og her bliver der så spillet i alle haller, i det givne område. Der er mulighed for fælles overnatning og masser af gode oplevelser, og så gælder det hele om at blive Danmarks bedste i sin årgang/række/kategori.

Til DMU kan du således også opleve hyggeligt samvær, sjove, sociale aktiviteter, møde nye venner og selvfølgelig spille en masse badminton. DMU samler ungdomsspillere fra hele landet og du vil derfor, med garanti, få skabt nye venskaber og kammeratskaber samtidig med, at du får dyrket sammenholdet i din klub.

Den prestigefyldte titel og de sociale oplevelser gør også, at turneringen er blevet en kæmpe succes, der pt. bliver afviklet i 16 haller, med ca. 1500 spillere fra 166 danske klubber, der tilsammen skal spille ca. 3400 kampe, på turneringens 3 dage.

Netop på grund af de mange deltagende spillere afholdes DMU over 3 dage (en weekend), hvilket blot er med til at styrke fællesskabet og samværet. Lørdag aften er der således også altid sociale aktiviteter, hvoraf næsten alle de tilmeldte spillere deltager.

Du skal derfor tilmelde dig og deltage i DMU da turneringen vil give dig gode oplevelser, stor glæde og unikke fællesskaber. Derudover lover vi, at du samtidig vil komme til at opleve en masse god badminton, sjove situationer og øget udvikling.

I en stolt badmintonnation som Danmark er det jo ikke usandsynligt, at der er mere end én fremtidig storspiller iblandt alle jer, der deltager ved turneringen”, Erik Buhl, Borgmester i Varde Kommune.

Det kan jo være, at den storspiller er dig? Tilmeld dig DMU i dag og prøv kræfter med resten af Danmarks ungdomsspillere, samtidig med, at du udvikler venskaber for livet.


Se resultater for RSL / FZ Forza DMU 2019, klik her
Se resultater for DMU 2018,  klik her.
Se resultater for DMU 2017, klik her. 

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os