FZ FORZA/RSL DMU hold 2020

DMU Hold betyder ”Danmarks Mesterskaber for Ungdomshold” og for mange klubbers ungdomshold er det et af årets helt store mål, for tænk engang, hvis I vinder finalen og derefter kan kalde jeres hold for danmarksmestre!

RSL / FZ FORZA DMU Hold 2020 afholdes d. 18.-19. april 2020 i Grindsted, Slangerup, Middelfart og Hammel. Turneringen er til jer, der har et hold bestående af U9, U11, U13, U15, U17 eller U19-spillere, der har vundet den lokale, fælles holdturnering.  

Derudover er en deltagelse i et dansk mesterskab også en succes når det lykkes med de elementer i spillet og taktikken, som der er fokus på – også selvom man ikke ender øverst på podiet. Det handler om, at man giver alt, hvad man har på dagen, at man har det sjovt og lærer noget”, Jens Meibom, Sportschef i Badminton Danmark.

DMU Hold har udviklet sig over en årrække og har sin oprindelse i hver af de to hovedorganisationer Badminton Danmark og DGI. Hver af organisationerne har i en årrække haft hver deres udgave af nogenlunde samme turnering, men for et par år siden besluttede vi i fællesskab, at slå turneringerne sammen og kører det hele som ét stort arrangement.

Holdkampe er noget helt særligt, da man ikke kun kæmper for sig selv. I en holdkamp skal man få det hele til at gå op i en højere enhed, og alle på og omkring holdet skal yde deres optimale, gennem gensidigt engagement og opbakning. Derfor er holdkampe helt specielle, da man vinder som ét hold, men også taber som ét hold uanset, at man måske lige har vundet sin egen kamp.

Denne form for fællesskab og holdånd er i mange danske klubber livsnerven, samt den røde tråd, der holder sammen på klubbens værdier og spillere. Derfor er en tur til DMU Hold en fantastisk mulighed, da det kun vil øge jeres udvikling og fællesskabsfølelse.

Der heppes på en helt anden måde i en holdkamp/når man hepper på ens holdkammerater, end man typisk ser, når der spilles individuelle turneringer. Brugte rør bruges som klapperør, der trommes i gulvet med håndfladerne og der heppes på holdkammeraterne i de afgørende dueller.

Derudover møder I også et hav af andre ungdomsspillere til DMU Hold, og I vil derfor tage hjem fra turneringen med en masse sjove og sociale aktiviteter i bagagen, samtidig med, at I har oplevet et unikt og hyggeligt sammenhold, mødt og fået nye venner og selvfølgelig spillet en masse badminton.

Den prestigefyldte titel og de sociale oplevelser gør også, at turneringen er blevet en kæmpe succes, der pt. bliver afviklet i 13 haller, med spillere fra ca. 172 danske klubber.

I skal derfor tilmelde jer til DMU Hold, da turneringen vil give jer gode oplevelser, stor glæde og unikke fællesskaber. Derudover lover vi, at I samtidig vil komme til at opleve en masse god badminton, sjove situationer og øget udvikling.

Tilmeld jer til DMU Hold i dag og prøv kræfter med resten af Danmarks ungdomshold, samtidig med, at I udvikler venskaber for livet. 

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os