RSL / FZ Forza UDM 2020

UDM betyder ”Ungdoms Danmarks Mesterskaberne” og for mange ungdomsspillere er det et af årets helt store mål, for tænk engang, hvis du vinder finalen og derefter kan kalde dig selv for danmarksmester og derved få skrevet dit navn på samme pokal som nogle af dansk badmintons største navne, såsom Peter Gade, Camilla Martin, Christinna Pedersen og Viktor Axelsen!

RSL / FZ FORZA UDM 2020 afholdes i Greve, d. 3.-5. april. 

Turneringen er til dig, der spiller i den bedste række i U13, U15, U17 og U19.

”Derudover er en deltagelse i et dansk mesterskab også en succes når du lykkes med de elementer i dit spil og taktik, som du har fokus på – også selvom du ikke ender øverst på podiet. Det handler om, at du giver alt, hvad du har på dagen, at du har det sjovt og lærer noget”, Jens Meibom, Sportschef i Badminton Danmark.

UDM er samtidig også en turnering, der hvert år bliver besøgt flittigt af ungdomslandstræneren, da der her er mulighed for at se landets bedste ungdomsspillere i de forskellige rækker i aktion. Det giver landstræneren en mulighed for at danne sig et overblik over, hvilke spillere, der i øjeblikket er brandvarme, og hvilke der måske er midt i en opadgående formkurve, og dermed viser en lovende udvikling.

Derfor viser din deltagelse til turneringen også, at du elsker badminton og er seriøs omkring din træning og dit spil og det er elementer, der signalerer overfor Badminton Danmark og landstræneren, at der skal holdes øje med dig i fremtiden.

”Det er ikke vigtigt, at man står øverst på skamlen som ungdomsspiller. Det er ens udvikling, der er det vigtigste i ungdomsårene”, Mathias Christiansen, Professionel Badmintonspiller.

Til UDM kan du derudover også opleve hyggeligt samvær, sjove, sociale aktiviteter og møde nye venner. UDM samler de bedste ungdomsspillere fra hele landet og du vil derfor, med garanti, få skabt nye venskaber.

På grund af den prestigefyldte titel og de sociale aktiviteter, er der hvert år spækket med ungdomsspillere i Greve Idrætscenter, hvilket også har gjort, at UDM afholdes over 3 dage (en weekend). Dette er ligeledes med til at styrke fællesskabet og samværet. Lørdag aften er der således også altid sociale aktiviteter og Award Show.

Du skal derfor tilmelde dig og deltage i UDM da turneringen vil give dig en masse god badminton, sjove situationer og øget udvikling.

Tilmeld dig UDM i dag og prøv kræfter med resten af Danmarks bedste ungdomsspillere. 

Se resultater fra 2018, klik her
Se resultater fra 2017, klik her  
Se resultater fra 2016, klik her


HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os