Vælg én workshop


Nedenfor kan du læse om de spændende workshops, som blev tilbudt under Badmintonforum 2019.


Unge indsats

Morten Helbo, Konsulent i Badminton Bredde & Udviking, står for oplæg på denne workshop. Han deler ud af sin store erfaring omkring hvordan unge oplever et stærkt forventningspres, om at de skal præstere på alle arenaer. I overgangen fra folkeskolen til ungdomsuddannelse ”mister” de i gennemsnit 11,5 time om ugen til transport, lektioner og fritidsjob. Morten Helbo vil præsentere interessant viden om unge baseret på et ungdoms-taskforce nedsat af DGI. I kan også møde Amanda, som fortæller om, hvordan hun sammen med andre unge, med succes, har startet ungdomsfjer i Skørping for deres venner. .

Boost trivslen

Helle Bjerregaard Heide, konsulent i DGI sætter fokus på, hvorledes flertallet af trænere og ledere er optaget af dygtiggørelse af spillere rent sportsligt, men forudsætningen for at børn og unge kan lære og udvikle sig til dygtige spillere er, at de trives og føler sig som en del af fællesskabet. Denne workshop er for trænere og ledere, som ønsker at få inspiration og redskaber til at skabe et inkluderende undervisningsmiljø i træningen, som er gavnlige for alle børn på holdet.

Skolesamarbejde

Helene Kølbek, Fredensborg Badminton og Hillerød Badmintonklub, deler på denne workshop sine erfaringer omkring hvordan mange klubber har succes med at rekruttere ungdomsspillere gennem samarbejde med de lokale skoler og SFO'er. På denne workshop får du inspiration til, hvordan du konkret kan komme videre med et sådant samarbejde. Endvidere vil Helene Kølbek fortælle om sine erfaringer med at køre forløb i flere klubber.

MiniTon

Peter Nedergaard, Konsulent Badminton Bredde & Udviking, leder denne workshop og vil komme ind på, at mange klubber allerede har glæde af at udbyde MiniTon for de yngste medlemmer fra ca. 5-9 år. På denne workshop får du tips og tricks til hvordan du udvikler dit nuværende hold eller får startet et nyt hold. Udgangspunktet er det nye MiniTon-materiale, hvor fokus er på at lave en sjov træning for børn og forældre, som skaber glæde og lyst til mere. Vi ser også på markedsføringshjælp, så I kan komme bedst muligt ud i jeres lokalområde. På den sidste del af workshoppen vil en lokal klub fortælle om hvordan de har haft succes med MiniTon og hvilke udfordringer de er stødt på.

Voksen Badminton

Anders Vedel, DIF, vil fortælle om undersøgelser, der viser at mange tidligere voksne badmintonspillere har mod på at starte igen. De efterlyser fleksible fællesskaber, hvor der er mulighed for at få sved på panden, ha´ det sjovt og være en del af et fællesskab. På denne workshop vil Anders Vedel fortælle om hvorfor badmintonspillerne forlader klubberne og hvad der skal til for at få dem til at starte igen. Der vil også være oplæg fra klubber, som har haft succes med at starte hold for voksne spillere og du vil få inspiration til, hvordan I kan starte det samme i din klub.

60+ Badminton

Lars Folmer Jensen, Konsulent Badminton Bredde & Udviking, vil sætte fokus på, at i 2025 vil hver tredje dansker være over 60 år. Målgruppen har i stigende grad fokus på sund livsstil og fysisk aktivitet. Her vil du blive præsenteret for interessant viden om, hvordan du helt konkret kommer godt i gang i din klub med relevante tilbud til målgruppen. Repræsentanter fra klubber, der har startet aktivitet op for 60+ målgruppen, vil dele ud af deres erfaringer og gode råd til at komme godt igang. 


HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os