Badmintonsportens træneruddannelser

Det er sjovt at spille badminton, og badmintontræningen skal være god, sjov og spændende. Derfor skal træningen planlægges og gennemføres, så træningen er alders- og niveausvarende, udfordrende og varierende, giver succesoplevelser og vækker nysgerrighed – og måske allervigtigst: at træneren opleves engageret og anerkendende!

Budskabet skal stå klart: Vejen frem er mere uddannelse til alle badmintontrænere. Vi tror på:
  • Flere og bedre trænere giver (flere) glade og dygtige badmintonspillere
  • Flere og bedre trænere giver positiv klubudvikling
  • Flere og bedre trænere giver et fundament for udvikling af verdens bedste træner(e).

Badminton Danmark og DGI Badminton har en ambition om at udvikle og tilbyde uddannelse til alle trænere på alle niveauer:

Basistræneruddannelsen
Her kan alle trænere starte deres træneruddannelse. På uddannelsen får træneren viden om børns udvikling og forudsætninger samt færdigheder indenfor teknisk og fysisk-motorisk træning, således at træneren kan planlægge, tilrettelægge og gennemføre børnevenlig træning.
Læs mere om uddannelsen her.

Talenttræneruddannelsen
Uddannelsens omdrejningspunkt er træning af unge talenter og udvikling af et godt talenttræningsmiljø. På uddannelse tilegner træneren viden om børns og unges udvikling og forudsætninger samt færdigheder indenfor teknisk, taktisk, fysisk og mental træning. at træneren kan planlægge tilrettelægge og gennemføre individuelle talentudviklingsforløb samt skabe en rød tråd mellem de forskellige alderstrin og klubbens træningshold.
Læs mere om uddannelsen her.

Elitetræneruddannelsen
Uddannelsen er bygget op om tre temaer, som alle i sidste ende handler om optimering af præstationen og træning for landsholdsspillere. Temaerne er træningsplanlægning og dosering, turneringsforberedelse og præstationsoptimering samt personlig udvikling og trænerrollen.
Læs mere om uddannelsen her.
HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os