Aktiviteter under FZ FORZA/RSL DM 2018

Onsdag er dagen hvor skoleklasser kan komme gratis ind for at se badminton i topklasse. Desuden arrangeres der en række sjove aktiviteter i Hal 3, som klasserne kan prøve kræfter med. Der kommer for alvor liv i hallen med 600 – 700 skoleelever på lægterne.

Torsdag, fredag vil der være arrangeret en række særlige aktiviteter i arealerne omkring Arenaen, der vil give sved på panden, samt glæde og lyst til forhåbentlig at prøve flere kræfter med mere badminton i fremtiden.

Prøv fx at få målt, hvor hurtigt du kommer rundt på banen, at samle points ved at skyde bolde i huller, at blive fotograferet lige som stjernerne og få dit billede på nettet, så du kan hente det der..

Du kan med andre ord glæde dig til fest og stemning i arealerne omkring Arenaen på Stadion Allé 70 i Aarhus, og så skal du selvfølgelig også ind at se fantastisk dygtige spillere dyste i Ceres Park & Arena.

Tilbud til klubber samt skoler findes nedenfor:

Skoletilbud (2018),  klik her
Skoletilmelding (2018) kan ske på: skole.badminton.dk   
Klubtilbud (2018),  klik her

Badminton Danmark og DGI Badminton har en fælles drøm. Vi drømmer om at få flere danskere til at gribe ketsjeren og opleve glæden ved at spille badminton. Vi ved, at vi deler denne drøm med rigtig mange badmintonklubber rundt omkring i hele Danmark, og vi ved også, at det kræver udvikling samt videreførelse af alle de gode tiltag, der allerede fungerer, når vi skal imødekomme forventninger og ønsker fra eksisterende og nye medlemmer. Derfor har vi i fællesskab, under navnet ”BADMINTON – Bevæg dig for livet”, skabt et udviklingsforløb, som skal være med til at styrke jeres klubber samt træningsmiljøer og dermed gøre jer endnu mere attraktive – både nu og i fremtiden.

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os

// JavaScript Document