Ungdomsklassifikation

Ungdomsklassifikationen har til formål at få spillere på samme niveau til at mødes i turneringer. Der gives point for opnåede placeringer - afhængig af deltagerantallet, og efter at have spillet sig til et antal point rykkes spillerne op i en højere række.

Du kan læse om fordeling af point, op - og nedrykningskriterier etc. i Reglement for Ungdomsklassifikationen, læs mere 

Du kan læse om alt vedrørende individuelle turneringer i Turnerneringsreglementet, læs mere 

Elite
Ungdoms ranglisterne er delt op i spillets 5 kategorier. E-rækken (elite) er den højeste række, M-rækken (mester) den næsthøjeste, og de følges af A-D-rækkerne.

Ungdoms ranglisterne, klik her 
E-række spillere fra sæsonstart 2017/2018,  klik her

Spiller oplysninger
På BadmintonPeople kan finde den ungdomspiller du søger, klik her 
Du kan efter søgningen klikke dig ind på fundne spillere og se, hvor de har opnået pointgivende resultater. Klik på antallet af point - også hvis det er "0", idet der kan være resultater fra lavere rækker.

Opdateringsinfo
Vær opmærksom på at klassifikationen automatisk bliver opdateret i hver uge natten til onsdag og natten til fredag. Derfor bliver point og andre ændringer først synlige på badmintonpeople.dk efter disse opdateringer.
Hvis en spiller mangler point fra et stævne og opdateringen er gennemført i ugen efter afholdelsen, så kan det være fordi klubben, hvor turneringen blev afholdt ikke har registreret resultaterne endnu. Hvis dette er tilfældet skal turneringsledelsen for den pågældende turnering kontaktes direkte.

Al henvendelse vedrørende fejl i klassifikationen, klubskifte og ansøgninger om dispensationer skal rettes via klubben til bp@badminton.dk 

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os

// JavaScript Document