Talenttræneruddannelsen

Det overordnede mål med uddannelsen er at give træneren mulighed for at kunne identificere og sammensætte et træningsmiljø, der gavner aldersgruppen og bevirker at klubben er et attraktivt miljø for børn og unge.

Talenttræneruddannelsens første del – kursus 1-2
Talenttræneruddannelsen første del har målgruppen af trænere, der skal forestå klubbernes træning af spillere i aldersgruppen 5-12 år, der er begyndere og let øvede, med badmINTRO og teknik, som det centrale mål med at spille badminton.

Vi anbefaler, at kursus 1-2 gennemføres inden for en sæson.

Talenttræneruddannelsens anden del – kursus 3-5
Talenttræneruddannelsens anden del har målgruppen af trænere, der skal forestå klubbernes træning af spillere i aldersgruppen 9-14 år, der har konkurrence og turneringer, som det centrale mål med at spille badminton.

Vi anbefaler, at kursus 3-5 gennemføres inden for 1-2 sæsoner.

Talenttræneruddannelsens tredje del – kursus 6-8
Talenttræneruddannelsens tredje del har målgruppen af trænere, der skal forestå klubbernes udvikling af træningsmiljøet samt træning af spillere i aldersgruppen 13-18 år og, der har konkurrence og turneringer som det centrale mål med at spille badminton.

Vi anbefaler, at kursus 6-8 gennemføres inden for 1-2 sæsoner.

Undervisningsformen på kurserne skal hovedsagligt være praktisk anlagt og give kursisterne konkrete redskaber til deres trænervirke.

Optagelseskrav og bestået
For at tage uddannelsen skal du være fyldt 15 år. For at sikre, at du får den korrekte uddannelse, skal kurserne tages i kronologisk rækkefølge. Der er ingen begrænsninger på hvor mange kurser, du kan gennemføre på en sæson. 

Du modtager et kursusbevis ved afslutningen af hvert kursus (det er betinget af, at du har været til stede under hele kurset)

Det er ikke muligt at søge merit med henblik på hurtigere gennemførelse af kurset.

Find dit næste kursus her.

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76

Følg os