Registreret talentsamarbejde

For Badminton Danmark er al særlig indsats, der giver unge mennesker mulighed for at få den størst mulige oplevelse og udvikling ud af badminton, vigtig.
Blandt andet gennem træneruddannelse og beskrivelsen af et koncept for aldersrelateret træning i badminton (BATK) støtter Badminton Danmark indsatsen i klubberne. BATK og den løbende udvikling heraf udgør et grundlag for klubber og talentsamarbejder til at organisere indsats og indhold. Det øger sammenhængen mellem de enkelte lokale, de regionale og de centrale indsatser for talentudvikling.
Det næste trin i talentudviklingsarbejdet består ofte af lokale samarbejder på tværs af klubber. De talentfulde spillere får mulighed for at træne med dygtige trænere og med spillere fra andre klubber. Træningen er måske koordineret med idrætsordninger i skolerne. Der kan være tilknyttet muligheder for generel fysisk træning.
 
Badminton Danmark registrerer samordnet og målrettet talentsamarbejde på tværs af klubber og/eller kredse, der ikke er inkluderet i Badminton Danmarks regionale netværk af træningscentre.
Ved at inddrage talentsamarbejdets træner(e) i Badminton Danmark Elites centrale indsats kan erfaringer i talentudvikling udbredes og trænerne videreuddannes til den lokale talentsatsning.

Kontakt os

Er du drivkraft i et lokalt talentsamarbejde, som du ønsker knyttet til Badminton Danmarks samlede virksomhed, så kontakt:
Sportschef, Jens Meibom
Mail: jeme@badminton.dk
Tlf.nr.: + 45 40272326

    

HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os