Presse

Badminton Danmark ønsker at stå til rådighed for og hjælpe pressen. Ved forespørgsler på interviews med de danske elitespillere, landstrænere og relevante personer i Badminton Danmark kontakt venligst kommunikationsafdelingen.

Hvis man ønsker at tale med spillere eller andre nøglepersoner i forbindelse med landsholdstræningen i Brøndby Hallen, opfordrer vi til, at man melder sin ankomst i god tid. Specielt hvis det er til TV, da de spillere, som der ikke er blevet indgået interviewaftale med, skal informeres. Selvom man som journalist og/eller fotograf ikke har i sinde at interviewe nogen af spillerne eller trænerne på landsholdstræningen, vil vi gerne informeres om tilstedeværelsen for at kunne orientere spillerne herom.  

Landsholdstræningen er som udgangspunkt åben, men der kan være træningspas, som vil være lukket for offentligheden herunder pressen. 

Under Badminton Danmarks events som for eksempel Denmark Open og DM, stiller Badminton Danmark et presserum og pressepladser i hallen til rådigheden for journalister og fotografer.

For at få adgang til presserummet og pressepladserne i hallen er det nødvendigt at akkreditere sig på forhånd. Find akkrediteringsformularen til Badminton Danmarks næste store event nederst på siden. 


Kontakt os

Kommunikation- og Pressemedarbejder:
Jonas Kildegaard Rasmussen
Mail: jkra@badminton.dk 
Tlf. nr. +45 27 85 36 42

Kommunikation- og Pressemedarbejder:
Lasse Kjær Hansen
Mail: lkha@badminton.dk 
Tlf. nr. +45 40 20 71 17


HOVEDSPONSOR:

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76
Privatlivspolitik

Kontakt os

Skriv til os, hvis du spørgsmål til:
Turneringer og events
Badmintonpeople og holdturnering
Ranglister og point
Badminton Danmark

Følg os