Presse

Badminton Danmark ønsker at stå til rådighed for og hjælpe pressen. Ved forespørgsler på interviews med de danske elitespillere, landstrænere og relevante personer i Badminton Danmark kontakt venligst kommunikationsafdelingen.

Hvis man ønsker at tale med spillere eller andre nøglepersoner i forbindelse med landsholdstræningen i Brøndby Hallen, opfordrer vi til, at man melder sin ankomst i god tid. Specielt hvis det er til TV, da de spillere, som der ikke er blevet indgået interviewaftale med, skal informeres. 

Landsholdstræningen er som udgangspunkt åben, men der kan være træningspas, som vil være lukket for offentligheden herunder pressen. 

Under Badminton Danmarks events som for eksempel Denmark Open og DM, stiller Badminton Danmark et presserum og pressepladser i hallen til rådigheden for journalister og fotografer.

For at få adgang til presserummet og pressepladserne i hallen er det nødvendigt at akkreditere sig på forhånd. Find akkrediteringsformularen til Badminton Danmarks næste store event nederst på siden. 


Kontakt os

Kommunikation- og Pressemedarbejder:
Jonas Kildegaard Rasmussen
Mail: jkra@badminton.dk 
Tlf. nr. +45 27 85 36 42

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
70 60 50 76

Kontakt os

Har du spørgsmål til:
Turneringer, events: event@badminton.dk
Badmintonpeople, holdturnering: bp@badminton.dk
Ranglister, point: rangliste@badminton.dk
Badminton Danmark: info@badminton.dk

Følg os