Online tilmelding og betaling

For Klubben
Klubben kan på BadmintonPeople foretage tilmeldinger til stævner og turneringer i Badminton Danmark- og DGI-regi mod online-betaling med kort. Således skal arrangøren ikke længere fakturere, og kassereren ikke længere betale for de enkelte tilmeldinger. De spillere klubben havde på klubportalen, er også til rådighed på BadmintonPeople, og hvis spillerne oprettes med en brugerprofil, kan de desuden tilmelde sig selv, men vil også selv modtage program fra den turnering, som de er tilmeldt til. Man kan stadig tilmelde sig med makker fra en anden klub og X-makker.
Som en særlig feature kan klubben indstille, hvorledes spillernes tilmeldingsadfærd skal være. Klubben kan åbne muligheden for, at spilleren kan skubbe betalingen til klubben. Klubben skal stadig betale online, før tilmeldingen er gældende.
Klubber og foreninger som ikke har et Dankort bør bestille et, som kan bruges til at betale for tilmeldinger.

For Spilleren
Traditionelt er det klubberne, der samlet tilmelder spillere til stævner og turneringer. Sådan er det ikke nødvendigvis længere. Oprettes klubbens spillere med en brugerprofil på BadmintonPeople, så vil spilleren have mulighed for at tilmelde sig selv og andre spillere – ligeledes mod online-betaling med Dankort. Hvis klubben har valgt det, kan en spiller evt. overføre betalingen til klubben, men tilmeldingen skal stadig betales, før den er gældende.

For turneringsarrangøren
For turneringsarrangøren er det ikke meget, der er forandret – bortset fra at der ikke længere skal opkræves indskud med faktura og evt. rykkes for betaling.
Klubber og spillere tilmelder sig via BadmintonPeople, og alle tilmeldinger betales online med Dankort. Tilmeldinger kan hentes til Cup2000 som sædvanlig, og senest 14 dage efter sidste tilmeldingsfrist udbetales indskud til arrangørklubben. Hvis der evt. skal tilbagebetales indskud til fx tilmeldinger med X-makker, er dette arrangørklubbens pligt senest 4 uger efter sidste tilmeldingsfrist. Turneringsarrangører skal i denne anledning angive i evt. invitationer, at tilmelding foregår via BadmintonPeople.dk. For arrangørklubben vil det også være en god ide at aflevere et kontonummer, hvor indskud skal indsættes efter sidste tilmelding.
 

Nyt magasin på gaden


EM 2017 i Kolding

Få inspiration og gode råd


Sponsorer


Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
Dk-2605 Brøndby

Bank: 2217 8390133333
CVR: 1369 3315
Hovednummer:
70 60 50 76

Nyheder

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011

Leder du efter?

Cookies